Houtstof is schadelijk voor uw gezondheid

Houtstof bestaat uit hele kleine deeltjes hout en kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Deze kleine deeltjes kunnen uw huid, luchtwegen, oren en ogen binnendringen. Houtstof ontstaat vaak bij machinale bewerkingen, zoals het boren of schuren van hout. Wilt u graag houtstof laten verwijderen door gespecialiseerde vakmensen? Gom Specialistische Reiniging in Schiedam heeft in de loop der jaren de nodige ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van houtstof en het verwijderen ervan. Wij staan klaar voor kantoren, (bedrijfs)gebouwen en werkplaatsen.

Laat houtstof dat schadelijk is voor uw gezondheid verwijderen door onze experts

Langdurige blootstelling aan houtstof is schadelijk voor uw gezondheid. Blootstelling aan schadelijke CMR-stoffen kan veel schade veroorzaken in uw lichaam. Hierbij kunt u denken aan aandoeningen aan uw luchtwegen of huid. Wilt u inschatten of er sprake is van schadelijk houtstof binnen uw bedrijf? Hier komt u met behulp van onze checklist achter. Indien er sprake is van houtstof en u dit wilt verwijderen, is het belangrijk om dit door specialisten te laten doen. Dit vraagt namelijk om een gespecialiseerde aanpak. Houtstof staat op de CMR-stoffenlijst die schadelijk zijn. Gom Specialistische Reiniging is uw professionele partner op het gebied van het verwijderen van schadelijke en kankerverwekkende stoffen.

Neem contact op en schakel onze experts in

Wilt u graag schadelijke houtstof laten verwijderen en wilt u zeker weten dat dit op een professionele wijze uitgevoerd wordt? Wij komen graag bij u langs op u hierbij te helpen. Als experts op dit gebied delen we onze kennis graag met u. Voor iedere specifieke situatie zorgen wij voor een oplossing op maat. Neem contact op met Peter van Gogh, onze productmanager Specialistische Reiniging en die u graag verder helpt. Bel naar 06 53 70 25 20 of stuur een e-mail naar pvgogh@gom.nl.

 
Ik ga ermee akkoord dat Gom mijn persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Je kunt jezelf op elk moment afmelden voor onze communicatie. Voor meer informatie raadpleeg onze privacy statement.