Een vertrouwd gezicht in uw pand

In veel gebouwen is het plezierig als er iemand is die schoonmaaktaken kan verrichten, kleine reparaties voor zijn rekening neemt of gebouwgebruikers en bezoekers te woord kan staan. Het zijn huismeester- of conciërgetaken die voor die gebruikers van een gebouw van grote toegevoegde waarde zijn. En die de beleving in het pand een boost geven. Gom Openbare Ruimten kan ook die allround medewerkers leveren.

We stationeren medewerkers in appartementengebouwen, kantoorgebouwen, openbare gebouwen, scholen en zorginstellingen. Op basis van uw wensen zoeken wij de juiste specialist. Voor 40 uur per week of voor een beperkt aantal uren per dag. Elke functie is maatwerk. De ene keer ligt het accent meer op technisch onderhoud, een andere keer gaat het vooral om een gastvrije ontvangst en het te woord staan van gebouwgebruikers en bezoekers. Daarom zijn de medewerkers die Gom Openbare Ruimten vast stationeert ook getraind in hospitality.

Efficiënte oplossing

Zo’n specialist in uw eigen gebouw is een uitstekende service richting gebruikers. En voor gebouweigenaren is het ook een efficiënte oplossing. U hoeft immers niet langer meer voor elke kleine reparatie of onderhoudsvraag uw vaste onderhoudspartner in te schakelen.

Niet langer meer is een kapot lampje in de entree een bron van ergernis, doordat uw vaste aannemer pas over drie dagen tijd heeft. Klein onderhoud is voortaan voor rekening van uw eigen allround specialist van Gom Openbare Ruimten. Goed voor de beleving in het gebouw.

Lees in het artikel waarom voor vb&t Vastgoedmanagement B.V. Huismeesters de oplossing zijn voor haar complexen: 

Artikel Huismeesters oplossing voor vb&t Vastgoedmanagement B.V.

Signaleringsfunctie

De medewerker die elke dag in uw gebouw rondloopt, heeft automatisch ook een signaleringsfunctie voor zaken die niet alledaags zijn. Daarmee draagt u in hoge mate bij aan het gevoel van veiligheid in uw gebouw. Ook is er een combi mogelijk met schoonmaakdiensten: de Huismeester die ook de entree of de toiletten naloopt.

Huismeesters van Gom, uw sleutel tot beheer zonder zorgen