201430apr

IJsselland Ziekenhuis kiest voor Gom

201430apr

Vanaf 1 mei is Gom ZorgSupport verantwoordelijk voor alle schoonmaakwerkzaamheden binnen het IJsselland Ziekenhuis. Gom ZorgSupport en het IJsselland Ziekenhuis zetten in op een belangrijke kwaliteitsverbetering van de schoonmaak.

Het IJsselland Ziekenhuis wil dat zowel patiënten als medewerkers tevreden zijn over de wijze waarop het ziekenhuis  wordt schoongehouden. Schoonmaak is van groot belang voor een ziekenhuis. Het moet er schoon zijn en een frisse uitstraling hebben. Een ziekenhuis moet zich houden aan hygiëneregels en geldende richtlijnen.

Het ziekenhuis zocht naar een kwaliteitsverbetering op het gebied van schoonmaak en verwacht, dat met de komst van Gom Zorgsupport,  een aanzienlijke verbetering in de schoonmaak van het ziekenhuis plaatsvindt.

 

 

Onderschrift bij foto:
Op dinsdag 29 april werd het contract met Gom ZorgSupport ondertekend door de heren H. Busch, directeur Gom ZorgSupport (midden links), P. Draaisma, Raad van Bestuur IJsselland Ziekenhuis (midden) en D. Vaessen, senior inkoper ZorgserviceXL (rechts).