201712okt

‘Inspiration Day: de kracht van beleving’

201712okt

Op 16 november organiseren Gom Schoonhouden en Trigion ‘Inspiration Day: de kracht van beleving’ voor hun onderwijsrelaties. Deze kennissessie onderwijs vindt plaats bij het Albeda Collega in Rotterdam.

De twee Facilicom divisies zijn bij menig onderwijsinstelling verantwoordelijk voor een schone en veilige leer- en werkomgeving en ‘beleving’ is hierbij een belangrijk thema. Een bijzondere belevenis vergeten we niet. De kracht van beleving is vaak enorm en het geheim van dit succes zit soms in de kleinste details. Duidelijk is dat het invloed heeft op Facilitair Management en de verdere invulling daarvan.

Anders dan anders

Deze kennissessie is een doorontwikkeling op eerdere sessies, waarbij we het dit keer anders aanpakken dan anders. In een interactieve sessie gaan we met elkaar in gesprek over het thema beleving, waarbij we worden begeleid door de regisseurs van Creatieve Koppen. Hun missie is het boosten van innovatie met een aanpak die is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek over het brein en teamdynamica. Door de deelnemers uit hun comfortzone te halen, wordt creativiteit gestimuleerd.
 
Ook anders dan anders is dat tijdens deze kennissessie onderwijs niet alleen vakgenoten aanwezig zijn. Ook een aantal docenten, opleidingsmanagers en studenten Facility Management wonen deze bijeenkomst bij. Hoe beleven de verschillende gebouwgebruikers een onderwijsinstelling? Wat is bepalend voor een excellente leer- en werkomgeving? Wat kunnen we toevoegen of verbeteren? En hoe kunnen we er sámen voor zorgen dat dit gebeurt? We gaan op zoek naar onderscheidende ideeën die zorgen voor inspiratie.
 
Wilt u meer weten? Stuur dan een e-mail naar Mieke Sprinkhuizen, accountmanager onderwijs: MSprinkhuizen@gom.nl.