Inventarisatie van gevaarlijke stoffen

Het is belangrijk om een goede inventarisatie te maken van de gevaarlijke stoffen waarmee u en uw werknemers werken. Dankzij deze inventarisatie weet u precies welke maatregelen u moet nemen om de risico’s van blootstelling te beperken. Het opgeleide personeel van Gom Specialistische Reiniging helpt u met het reinigen, saneren en stofvrij houden van uw werkplaats of andere ruimte.

Veiligheid waarborgen dankzij een grondige inventarisatie van de gevaarlijke stoffen

Alle werkzaamheden die de specialisten van Gom Specialistische Reiniging uitvoeren, starten met een inventarisatie en evaluatie van de gevaarlijke stoffen waarmee u werkt. Aan de hand daarvan stellen wij een specifiek werkplan op dat past bij uw bedrijf én de stof. Zo zijn er voor de reiniging en sanering van chroom-6 verschillende risicocategorieën die allemaal een andere aanpak vereisen.

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van sectorspecifieke aanpak ? Of wilt u deskundig advies? Wij staan voor u klaar tijdens een consult. Laat uw contactgegevens achter of neem zelf contact op met Peter van Gogh, onze productmanager Specialistische Reiniging. Hij is bereikbaar via 06 53 70 25 20 en pvgogh@gom.nl en geeft u graag meer informatie.

 
Ik ga ermee akkoord dat Gom mijn persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Je kunt jezelf op elk moment afmelden voor onze communicatie. Voor meer informatie raadpleeg onze privacy statement.