201418dec

Inzet SchoonR bij de Hogeschool Rotterdam

201418dec

Op de Hogeschool van Rotterdam (HR) is Gom op 15 december gestart met het meten van de kwaliteitsbeleving onder de gebouwgebruikers door middel van SchoonR. Ten overstaan van onze facility hosts en de klant gaf accountmanager Mieke Sprinkhuizen hiervoor de aftrap op de HR.

De SchoonR (applicatie) is zoals gebruikelijk speciaal voor de klant ingericht en de vragen zijn dan ook tot stand gekomen in overleg met de HR. In een uitgebreide instructie zijn de facility hosts door de SchoonR geleid en zijn zij geïnstrueerd over de werkwijze. De facility hosts nemen zelf de enquêtes af bij de gebouwgebruikers met behulp van een iPad.

Afgelopen maandag zijn de facility hosts gestart met enquêteren en de eerste resultaten zijn al binnen. Deze eerste meting duurt in totaal één week per locatie en het doel is in die tijd een kleine 600 enquêtes af te nemen. We hanteren de resultaten als nul-meting, waaraan komend jaar bij de volgende metingen de vooruitgang met Gastvrije Schoonmaak wordt getoetst. De facility hosts hebben er zin in, de klant is enthousiast en wij zijn erg benieuwd naar de eindresultaten!

Meer lezen over de samenwerking tussen Gom en de Hogeschool Rotterdam. Klik hier >>