201516sep

Jarenlang partnership Gom en FMN krijgt Facilicombreed vervolg

201516sep

Op de foto: Vlnr Marco Konter (manager Marketing & Salessupport Gom), Werner Leenders (bestuurslid FMN), Geert van de Laar (concerndirecteur facilitaire bedrijven Nederland Facilicom) en Roel Masselink (Verenigingsmanager FMN)

Facilicom Services Group is de komende drie jaar Platina Partner van FMN, de beroepsvereniging voor het facilitaire domein. Gom Schoonhouden, onderdeel van Facilicom, was sinds 2003 al de hoofdsponsor van FMN en draagt nu het stokje over aan Facilicom.

Namens Facilicom werd het partnership bekrachtigd door Geert van de Laar, concerndirecteur facilitaire bedrijven Nederland. Geert van de Laar verklaarde dat het een logische stap is voor Facilicom om samen te werken met de vakvereniging. 'De vakvereniging zet zich actief in om kennis te maken én de delen binnen het facilitaire domein. Facilicom sluit daar op alle facilitaire gebieden dan ook goed op aan'.

De laatste jaren zet Facilicom, uiteraard tezamen met Gom, al actief in op kennisdeling met zijn facilitaire kenniscentra en zijn eigen online-kenniscentrum. Van de Laar: 'Daarmee zijn wij opinion leader. We verwachten dat we samen met FMN op dat vlak een vliegwieleffect kunnen creëren door onze en hun kennis te bundelen, ieder op zijn eigen specialistische terrein.' Werner Leenders namens FMN: 'De verbreding in de samenwerking laat zich nu al zien. Zo kunnen wij samen met Facilicom-dochter Trigion op 24 september een mooi programma neerzetten op de beurs Safety & Security Amsterdam.' FMN is er trots op om de samenwerking met Facilicom te continueren. Facilicom, een Nederlands familiebedrijf, is van alle facilitaire markten thuis. Leenders: 'Deze samenwerking zorgt er zeker voor dat we het vakgebied in de toekomst verder kunnen ontwikkelen!'