Waar ligt het accent bij u op kantoor?

Plezierig als een schoonmaakbedrijf snapt dat de schoonmaak voor uw kantoor niet hetzelfde is als voor het kantoor van de buurman. Handig als dat schoonmaakbedijf ook kan inspelen op die verschillende behoeften. En slim als dat schoonmaakbedrijf ook nog met innovatieve ideeën komt om beter op uw behoeften aan te sluiten.

In een paar zinnen is dat de toegevoegde waarde van de sectorgeoriënteerde aanpak van Gom Offices. Ook kantoorgebouwen zijn voor ons zo’n specialisatie, waarvoor we een aparte business unit in het leven hebben geroepen. Dat die specialisatie geen luxe is, bewijzen wel de snelle ontwikkelingen in de kantoorschoonmaak.

Door flexibel werken is de bezetting ‘op de zaak’ snel veranderd. Om medewerkers meer te binden, is beleving snel belangrijker geworden. Het midden- en kleinbedrijf heeft weer heel andere behoeften. Dat zijn zoveel verschillen dat de gespecialiseerde aanpak van Gom Offices meer dan essentieel is.

Aan die verschillende wensen kun je als schoonmaakbedrijf alleen maar tegemoetkomen door per sector een eigen aanpak te hanteren. Met schoonmaakmedewerkers, objectleiders en management die enkel de verantwoordelijkheid hebben binnen de kantorenmarkt.

Schoonmaak zoals u het wilt

Met verschillende concepten sluiten we aan bij uw wensen.

  • Is schoonmaakresultaat voor u belangrijker dan werken volgens een vast schoonmaakprogramma? Dan is outputgerichte schoonmaak iets voor u.
  • Wilt u maximaal inzetten op beleving? Dan levert Magnifique een bijdrage aan een vijfsterrenervaring voor uw gasten en medewerkers – a great place to be! 
    Vindt ook Euronext; lees het terug in het artikel over Magnifique bij Euronext.
  • Bent u een mkb-ondernemer? Dan kunt u ook geheel zelf, online en eenvoudig uw schoonmaak regelen met Directschoon

Onderdeel van uw bedrijfsvoering

Met een gespecialiseerd team wordt het ook makkelijker om innovatief in te spelen op uw bedrijfsvoering. Als schoonmaakpartner zijn we immers steeds vaker daar onderdeel van. En vanuit die positie willen we ook van toegevoegde waarde zijn. Schoonmaak is immers belangrijk voor kantoormedewerkers. Die medewerker werkt met meer plezier in een schoon en hygiënische omgeving. Dat werkplezier vertaalt zich in meer productiviteit en minder verzuim. Heeft u de schoonmaak weleens vanuit dat oogpunt bekeken? Die waarde voegen we ook graag toe bij u op kantoor.

Partnership

Plezierig werken op kantoor. Een schone werkomgeving helpt hierbij; iets wat schoon is, kan het verschil maken. Een gróót verschil wat ons betreft. En dat laten we u graag zien. Ontdek in onderstaande video hoe verzekeraar a.s.r. samen met zijn partners er alles aan doet werknemers én gasten zich thuis te laten voelen in Nederlands meest duurzaam gerenoveerde kantoor.

Logistieke sector

Niet elk schoonmaakbedrijf heeft kennis van zaken van de logistieke sector. Bij Gom is dit een specialisme binnen Offices. De schoonmaak van distributiecentra is een wereld op zich. Gom brengt dagelijks zijn expertise in de praktijk bij bekende namen zoals Ahold en Bol.com.