201616sep

Keep it Clean Day 2016

201616sep

Sinds 2012 is de derde vrijdag van september omgedoopt tot ‘Keep it Clean Day’. Een project wat tot stand is gekomen naar aanleiding van het in 2012 gehouden World Clean Up Conferentie in Estland.

Keep it Clean Day (KICD) is niets minder dan met elkaar zwerfafval opruimen om zo een fijne leefomgeving te creëren. En het mooie is: iedereen kan meedoen. Want als iedereen een beetje doet, doen we samen een heleboel.
 
Nu is schoonmaak niet iets vreemds voor Gom-collega’s en ook zij dragen hun steentje bij. En dat kan al door buiten bij je opdrachtgever het afval op te ruimen.
 
Zoals collega Saïd, werkzaam bij opdrachtgever Westfriesgasthuis in Hoorn. Daar rijdt hij regelmatig met zijn schoonmaakkar buiten rond om vervuiling op te ruimen, maar vandaag heeft hij een extra rondje gereden speciaal voor KICD!
 
Of zoals Alcino, Rita, Mien,en Filomena: zij werken bij opdrachtgever APM op de Maasvlakte bij Rotterdam. Na de lunch ligt er altijd flink wat afval buiten, met z’n vieren hebben ze vandaag ervoor gezorgd dat alles weer netjes is.
 
Op het hoofdkantoor van Gom verzorgt Jamal perfect voor de omgeving. Het was dus even zoeken, maar alle kleine beetjes helpen!

Saïd bij het Westfriesgasthuis en Marco bij hoofdkantoor Gom
Alcino, Rita, Mien,en Filomena bij APM Rotterdam