2014 4dec

Kennismaken, kennis delen en kennis vergaren…Gom Hospitality legt de basis

2014 4dec

Eye Filminstituut, Stage Entertainment, het Van Gogh Museum, Pathé, Walibi Vakantieparken. Gewaardeerde klanten van Gom Hospitality én een aantal van onze gasten tijdens ons eerste relatie-event in de Stadsschouwburg Utrecht. Als gastheer bood Gom Hospitality op 3 december een twintigtal vakgenoten de mogelijkheid om kennis met elkaar te maken, kennis te vergaren én kennis te delen.

Informeel én inhoudelijk

In een informele omgeving, onder het genot van een hapje en een drankje, bracht Gom Hospitality vakgenoten samen om met elkaar diverse facilitaire vraagstukken te bespreken en verschillende uitdagingen voor te leggen. Een positieve avond, waarbij het initiatief van Gom Hospitality door alle aanwezigen werd omarmd. Diverse relaties boden spontaan hun locatie en organisatie aan voor een vervolg op deze succesvolle avond, bevestigde daarbij het succes en de behoefte van ons initiatief en verzekerde daarbij de opbouw van een nieuwe hospitality kring. Een kring waar facilitair verantwoordelijken van verschillende landelijke hotelketens, grote musea, vakantieparken en prachtige theaters samen komen. Vanuit een gedeelde hoge standaard en altijd vol energie en enthousiasme.

Wilt u meer weten over dit initiatief? Neem dan contact op met Perry van Gils (accountdirecteur) via nummer 06 - 10 82 69 91.