201513okt

Kennismaken, kennis delen en kennis vergaren. Gom Hospitality brengt het samen.

201513okt

Stage Entertainment, Diergaarde Blijdorp, het Van Gogh Museum, Walibi Village en het Lloyd Hotel. Gewaardeerde relaties van Gom Hospitality én een aantal van onze gasten tijdens ons relatie-event in het Beatrix Theater in Utrecht. Als gastheer bood Gom Hospitality op 8 oktober een twintigtal vakgenoten voor de tweede maal de mogelijkheid om kennis met elkaar te maken, kennis te vergaren én kennis te delen.

Informeel én inhoudelijk

In een informele omgeving, onder het genot van een hapje, drankje, bracht Gom Hospitality vakgenoten samen om te luisteren naar een drietal presentaties waarin het thema ''ontmoeten'' centraal stond.

Daarnaast was er tijdens de middag en avond genoeg ruimte waarin de (facilitair) verantwoordelijken van verschillende landelijke hotelketens, grote musea, vakantieparken en prachtige theaters het gesprek konden aangaan. Vanuit een gedeelde hoge standaard en vol energie en enthousiasme.

Wilt u meer weten over dit initiatief en deelnemen aan de volgende Hospitality Kring? Neem dan contact op met Perry van Gils (accountdirecteur) via telefoonnummer 06 - 10 82 69 91.