201531aug

KLM Catering Services verlengt contract Gom na succesvolle samenwerking

201531aug

KLM Catering Services (KCS) en Gom Food hebben hun samenwerking met vijf jaar verlengd. Gom, onderdeel van Facilicom Services Group, maakt de productie- en kantoorruimten van de grootste inflight cateraar van Nederland schoon. Onder andere het kwaliteitsniveau van Gom Food in combinatie met de monitoring van de processen zijn voor KCS doorslaggevend geweest. Het nieuwe contract is per 1 april ingegaan en loopt voor vijf jaar.

 

Al twaalf jaar lang werken KCS en Gom zeer tevreden met elkaar samen. KLM Catering Services gelooft, net als Gom, in korte communicatielijnen tussen werkvloer en management. 'Dat zorgt voor een prettige en constructieve werksfeer', vertelt managing director van KCS Jacques Blaauw. 'Er wordt door Gom echt goed gekeken naar de kosten. Door het continu monitoren van processen en die te verbeteren lukt het de schoonmaker ieder jaar om de afgesproken kostenverlaging te realiseren. Daarnaast wordt het gewenste kwaliteitsniveau gehandhaafd en is de flexibiliteit die Gom biedt essentieel.'

Leidend productieproces

President directeur van Facilicom Services Group Hans Gennissen kijkt uit naar het hernieuwde partnerschap: 'Hygiëne en voedselveiligheid staan bij KCS logischerwijs op één. We hebben daarom gezamenlijk een plan opgesteld, een totaalproces ontwikkeld. We maken zoveel mogelijk proactief schoon, kijken zelf goed naar de omgeving en spelen in op de situatie. Het productieproces is leidend, niet het schoonmaakprogramma. We hebben veel vertrouwen in de wederzijdse samenwerking die gebaseerd is op een jarenlange constructief en prettig partnerschap. KCS blijft in de samenwerking met Gom Food gegarandeerd van een hoge kwaliteit van schoonmaakonderhoud en hiermee continuïteit binnen het bedrijf.'Foto:
Links managing director van KCS Jacques Blaauw en rechts president directeur van Facilicom Services Group Hans Gennissen.