201719jul

Lentiz onderwijsgroep verlengt contract met Gom

201719jul

Met ingang van 1 januari 2018 zal Gom, onderdeel van totaal facilitair dienstverlener Facilicom Group, nog één jaar de schoonmaakdienstverlener van Lentiz onderwijsgroep zijn. Recent werd het 4-jarig contract met nog een jaar verlengd. Daarnaast zal Gom ook het schoonmaakonderhoud voor het onderwijsgedeelte in het World Horti Center, dat in augustus wordt geopend, verzorgen.

Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo) vanuit 12 gebouwen in de regio van Vlaardingen tot Naaldwijk en de Nieuwe Waterweg Noord. ‘Met Gom hebben we in 2013 een partner gevonden die goed aanvoelt dat de schoonmaak bij een onderwijsgroep door alle piek- en dalmomenten een specifieke aanpak nodig heeft. Voor ons een goede reden om het contract te verlengen en zelfs uit te breiden naar het onderwijsgedeelte van het mondiale kennis- en innovatiecentrum van de glastuinbouw World Horti Center’, vertelt Renate Verdouw van Lentiz Onderwijsgroep.

Gom maakt ook World Horti Center schoon

Het World Horti Center, een gebouw met een oppervlakte van 4.520 vierkante meter moet de plek worden waar bedrijfsleven, onderwijs en onderzoekers gaan samenwerken aan innovaties voor de glastuinbouw. ‘We gaan in elk geval het onderwijsgebouw schoonmaken en mogelijk ook de overige delen van het gebouw. Daar zien wij enorm naar uit. Wij menen met onze schoonmaakdienstverlening een goede bijdrage te kunnen leveren aan de beleving van deze innovatieve omgeving in het Westland,’ licht Mieke Sprinkhuizen, accountmanager onderwijs bij Gom toe. Als één van de grootste schoonmaakbedrijven binnen de branches onderwijs en de zakelijke dienstverlening menen we hierin zeker van toegevoegde waarde te zijn.