201814mei

Blog | Leren, omdat het leuk is

201814mei

Nog niet eens heel lang geleden was je uitgeleerd als je van school kwam of je opleiding had afgerond. En nu? Leren eindigt niet meer in een snel veranderende wereld waar steeds meer van je wordt gevraagd. Persoonlijke ontwikkeling gaat je leven lang door. Door te investeren in je kennis en je kwaliteiten, krijg je ook meer lol in je werk.

Maar leren moet wel leuk blijven, vinden veel medewerkers. Niet iedereen heeft zin om naast zijn of haar drukke baan ook nog eens een training buiten de deur te volgen in de avonduren. En dat hoeft gelukkig ook niet meer. Het nieuwe cursuslokaal is bij jou thuis. Op de bank met je iPad. Of buiten met je smartphone in je hangmat. Dat lokaal heet internet. Beter gezegd, GoodHabitz.com.
 
Onder die titel kun je - schrik niet - inmiddels 115 verschillende trainingen volgen, online. En omdat we je graag helpen in je persoonlijke ontwikkeling, kost het volgen van een training je helemaal niets. En het is ook geen verplichting om mee te doen. Het moet niet, het mag. Maar als je één blik werpt op de site van GoodHabitz, denk ik dat je heel snel enthousiast wordt om er eens één, twee te gaan volgen. Wat een inspirerende trainingen!

Wie heeft er nooit eens het idee: werk ik eigenlijk wel doelgericht? Wie zou er niet eens aan zijn of haar gesprekstechnieken willen werken? En blijf je na een brainstorm weleens achter met het idee dat je méér had willen brengen? Het zijn drie van de trainingen die je via GoodHabitz kunt volgen. En zo zijn er nog veel meer: van die praktische trainingen waarvan je de volgende werkdag al rendement hebt. Omdat het je extra werkplezier oplevert als je meer kunt en meer weet.
 
Je merkt, ik ben fan van trainen 2.0, via GoodHabitz. Neem eens een kijkje op GoodHabitz.com, is alles wat ik je vrijblijvend adviseer. Want nogmaals, niets moet. Maar die vrijblijvendheid is geen reden om je zomaar in de eerste de beste training te storten, ‘omdat die je wel leuk lijkt’. Je tijd is veel te kostbaar om aan een training te besteden die je niet verder helpt. Neem eens even de tijd om na te denken over het vervolg van je carrière hier. Praat er eens over met je leidinggevende, met een goede collega. En kom je er dan nog niet uit? Goed om te weten dat er ook nog een online training is met de titel: Doen waar je blij van wordt. Succes!
 

Aura Groen
directeur HR Gom
 
P.S. Op www.hoelekkerwerkjij.nl zie je snel hoe je gebruik kunt maken GoodHabitz bij Gom.