Maatregelen invoering avondklok

Inmiddels weten we: de avondklok is een feit.Toch kun je op ons rekenen, óók tijdens de avondklok. Als 24-uursbedrijf geldt een uitzondering en kunnen onze medewerkers gewoon hun werk blijven doen tussen 21.00 uur en 04.30 uur, in de periode dat de avondklok geldt.

Goed voorbereid

De huidige, strenge coronamaatregelen vragen veel van ons allemaal. Van jou als ondernemer en van ons als dienstverlener. We doen dan ook alles wat nodig is om onze dienstverlening veilig te stellen en de continuïteit bij onze klanten te waarborgen. Zo hebben we in aanloop naar de invoering van de avondklok onze medewerkers al uitgebreid geïnformeerd en goed voorbereid op de komende maatregelen.

Geplande schoonmaakwerkzaamheden na 21.00 uur kunnen gewoon plaatsvinden
Als mensen voor werk tijdens avondkloktijden buiten moet zijn, dan mag dit als ze over de vereiste verklaringen beschikken. Wij zorgen dat onze mensen deze ontvangen, zodat werkzaamheden waarvoor men tijdens avondkloktijden buiten moet zijn, ook voor reizen naar en van het werk,  gewoon kunnen plaatsvinden.
 
Wij verzorgen de verklaringen, jij als opdrachtgever hoeft daar niets aan te doen
Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers de ingevulde werkgeversverklaring en het eigen formulier ontvangen. Zij hebben deze dan digitaal of in print bij zich.
 
Ook bij calamiteiten tijdens avondkloktijden staan wij voor onze opdrachtgevers klaar
De procedures hierover die wij met de opdrachtgevers hebben afgesproken blijven gewoon gelden. Geselecteerde mensen van onze calamiteitendienst voorzien wij van de werkgeversverklaring en zij weten hoe zij het eigen formulier moeten invullen. Ook in deze gevallen kunnen wij jou als opdrachtgever dus blijven helpen.


Extra ondersteuning

Sinds de uitbraak van corona in Nederland in maart vorig jaar, volgen wij actief het advies op van de overheid. We roepen onze collega’s op om hetzelfde te doen, in de hoop en verwachting dat we zo samen de verspreiding van het coronavirus sneller afremmen. De nieuwe maatregelen zijn streng en vragen veel van ons allemaal. We bieden onze medewerkers dan ook extra ondersteuning en stellen informatie en tips beschikbaar.

Uiteraard zijn we er ook voor jou en staan onze collega’s voor je klaar, ook tijdens de avondklok.

Samen staan we sterk.