Geurbeleving

Geur is beleving

Magnifique speelt haarfijn in op de beleving van de schoonmaakdienstverlening. Daar horen ook producten bij die de beleving een extra impuls geven, zoals geur.

Wat kunnen geuren voor u doen? Aantrekkelijke geuren ruiken niet alleen lekker, ze beïnvloeden onze herinneringen en onze emoties. Dit betekent ook dat ze uw product kunnen versterken, een warme en gedenkwaardige ontvangst kunnen creëren en uw klanten een reden kunnen geven om langer te blijven of om terug te keren. Geuren hebben ook invloed op medewerkers; wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat aangename geuren kunnen zorgen voor een toename van de alertheid en productiviteit- en een afname van stress. Eenvoudigweg door de mentale veerkracht te verhogen en een gevoel van welzijn te creëren.

Waar kan je geurbeleving toepassen?

  • algemene geurbeleving in een ruimte
  • geurneutralisatie
  • een gewenste emotie oproepen bij gebruikers

Dit doen we met een aantal verschillende geurapparaten. Deze worden volledig geprogrammeerd op de wensen van onze opdrachtgevers. Elke dag en zelfs elk uur kan er een andere programma worden ingesteld. 

Voordat we gaan installeren, bespreken we alle mogelijkheden en opties door en stellen we de machines dusdanig in dat ze passen in de ruimte waar ze komen te hangen en afgestemd zijn op de behoefte van de klant. 
Tijdens en na de installatie kan er nog een en ander aangepast worden, om het gewenste resultaat te behalen.

Het toevoegen van geuren is geel goed te combineren met dagschoonmaak. De Magnifique dagkrachten kunnen mobiele geurapparaten tijdelijk in vergaderruimtes plaatsen na afloop van een meeting. De volgende bezoekers zullen een frisse zaal tegemoet treden. Ook kan de dagkracht een mobiele geurunit op de werkwagen plaatsen zodat er continu een aangename geur vrijkomt als de dagkracht langs komt. 

De voordelen nog even op rij:

  • Uw opdrachtgevers blijven langer en komen graag terug.
  • Uw ruimtes worden dankzij geurmarketing als extra schoon en fris ervaren.
  • Uw collega’s blijven alert en het verhoogt de sfeer.
  • Gebruik van puur natuurlijke geuren, zelf door u uitgekozen en afgestemd op uw (kantoor)omgeving.