Sanitair hygiëne

Hygiëne is essentieel voor een gezonde omgeving. Een mooie uitstraling en een goed bedieningsgemak zorgt voor een optimale beleving. Initial en Satino maken het u graag gemakkelijk en ontzorgen u graag. Samen zorgen we ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw hygiënevoorzieningen.

Of het nu gaat om de sanitaire ruimtes, de vergaderruimtes of de entree van uw bedrijf, wij kennen de behoeften aan hygiëne, comfort en uitstraling. Onze jarenlange ervaring en gedeelde expertise resulteren in een hogere hygiënestandaard. Tevens zorgen wij dat u aan het einde van het jaar niet verrast wordt, u heeft namelijk real time inzicht in uw verbruik middels het speciaal ontwikkelde dashboard.

Initial

Initial heeft een reflection line; de nieuwe premium roestvrij staal lijn van Initial. Ongeacht hoe klein, elk detail in uw bedrijf draagt bij tot uw reputatie. Initial Hygiene begrijpt dat zowel u als uw klanten een zekere stijl en standaard verwachten vanaf het moment dat ze voor de eerste keer door uw deur stappen. Daarom ontwikkelden we Reflection, een lijn van hoogwaardige hygiëneoplossingen. Reflection is vakkundig gemaakt uit van de fijnste kwaliteit geborsteld roestvrij staal. De lijn biedt de hoogste hygiëne standaarden, stijl en kwaliteit, en passen met hun discrete design perfect in uw interieur. Onze prachtige Reflection lijn voorziet een totaaloplossing voor uw hygiëne behoeftes in een toiletruimte. Elk product in het assortiment is aantrekkelijk, robuust en eenvoudig te reinigen.

Satino

Satino Black biedt een totaaloplossing voor sanitaire ruimtes waarbij een luxueuze uitstraling gecombineerd wordt met unieke milieuvriendelijkheid. Satino Black is het eerste en enige washroomconcept ter wereld dat voor zowel het hygiënepapier, diverse handzepen, alcoholgel en toiletbrilreiniger, als alle bijbehorende dispensers het Cradle to Cradle (C2C) certificaat draagt. Cradle to Cradle certificering bepaalt dat een product veilig is voor mens en milieu en gemaakt is van materialen die kunnen worden gerecycled. Binnen dit circulaire concept biedt Satino Black een compleet assortiment dat aspecten als functionaliteit, uitstraling, hygiëne, total cost of ownership en service samenbrengt in een duurzame oplossing. Het Satino Black washroomconcept biedt een optimale toiletbeleving met stijlvolle, matzwarte dispensers, milieuvriendelijk hygiënepapier en verrassende geuren voor zepen, luchtverfrissers en toiletbrilreiniger.