Mainport Facilities

Vanaf 1966 gevestigd in Schiedam, aan de rand van de Mainport Rotterdam, weten wij wat er in het Rotterdamse havengebied speelt. Een bijzonder gebied met bijzondere bedrijven, die specifieke aanvullende eisen stellen aan flexibiliteit, veiligheid en 24/7 bereikbaarheid.

Flexibiliteit

Schoonmaak vindt vaak plaats tijdens dag- of avonduren. Toch is het voor u prettig om te weten dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn, en beschikken over een afdeling Gom Specialistische Reiniging.  Van vloeren tot glaswerk, van dieptereiniging sanitair tot luchtkanaalreiniging: wij bieden u de zekerheid van perfecte uitvoering.

24/7 bereikbaar

Via onze alarmcentrale zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via telefoonnummer 010 - 298 11 44. Als buiten werktijden dit nummer wordt gebeld, komt de oproep binnen bij de AlarmServiceCentrale van Trigion Beveiliging, zustermaatschappij van Gom.

Veiligheid

Natuurlijk wilt u zeker weten dat uw schoonmaakbedrijf volgens alle veiligheidseisen werkt. En die zekerheid geven wij u. Daar waar van toepassing certificeren wij onze organisatie volgens VCA** en ook onze afdeling Gom Specialistische Reiniging is volledig VCA** gecertificeerd. Een compleet overzicht van onze certificeringen vindt u hier.

Contact

Instanties en bedrijven als het Havenbedrijf Rotterdam, Vopak, Neste Oil en Cerexagri maken al gebruik van onze diensten. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neemt u gerust contact op met onze salesmanager Kathelijne Merks. Zij is bereikbaar via 06 - 22 39 85 85 of via e-mailadres kmerks@gom.nl.

Aanvullend voordeel: Gom als onderdeel van Facilicom Services Group

Gom Schoonhouden maakt onderdeel uit van het Facilicom Services Group, een familiebedrijf met roots in de Mainport Rotterdam. In Facilicom Mainport Facilities vindt u uw partner als het gaat om facilitaire dienstverlening. Onder Facilicom Mainport Facilities vindt u al onze bedrijven.

Facilicom Mainport Facilities