2017 9mei

Maritiem Vliegkamp de Kooy is Gom Team van het jaar!

2017 9mei

Op dinsdag 9 mei werd, volgend op de verkiezing Medewerker van het jaar, ook het team van het jaar verkozen. Dit jaar werd Maritiem Vliegkamp de Kooy gehuldigd als het beste schoonmaakteam van 2017. De verkiezing “Team van het jaar” is een jaarlijks terugkerende verkiezing bij Gom (onderdeel van Facilicom). Gom vraagt zijn klanten om een team voor te dragen. Dat leverde een kleine 50 nominaties op.

‘Het team van Maritiem Vliegkamp de Kooy, een Nederlands vliegveld ten zuidoosten van Den Helder, mag zichzelf de terechte winnaar van de titel noemen. Een prachtige en welverdiende prestatie,’ vertelt Chris Hermans namens de Kooy. De Gom-collega’s zijn naast, dat ze flexibel en dienstverlenend zijn, ook nog eens heel erg betrokken bij de klant. Met de opstart van het contract, nu drie jaar terug, was de opdrachtgever zeer kritisch over de schoonmaakdienstverlening. Nu ziet de opdrachtgever de toegevoegde waarde van dit mooie Gom-team’, vertelt  Ad van Poppel, directeur kwaliteitszorg & innovatie van Gom namens de jury. Daar zijn zij, maar ook wij zeker trots op.
 
Voorgedragen teams worden elk jaar sterker
Naast team de Kooy waren ook teams Pathé Arnhem, Henri BV (Drunen), Woonstad Rotterdam, Diergaarde Blijdorp (Rotterdam), Westfriesgasthuis (Hoorn) en Lentiz Geuzencollege (Vlaardingen) in de race voor de felbegeerde titel. ‘Klantgerichtheid, betrokken en teamgeest zijn eigenschappen die bij elk team wel genoemd werden. Teams om zuinig op te zijn. Ze vormen het onderscheidende vermogen van Gom als schoonmaakbedrijf,' licht Ad toe.