2014 2apr

Gom Specialistische Reiniging verkiest Sylvia Boutier tot medewerker van 2014

2014 2apr

Gom Specialistische Reiniging heeft bekend gemaakt dat Sylvia Boutier verkozen is tot medewerker van het jaar. Dit is de eerste keer in zijn bestaan dat Gom Specialistische Reiniging een vrouw verkiest tot medewerker van het jaar. Met haar uitverkiezing is Sylvia tegelijkertijd de genomineerde voor de landelijke medewerker van het jaar-verkiezing. Sylvia is vanuit Gom Specialistische Reiniging onder andere werkzaam bij Hoogheemraadschap Rijnland.

Van de opdrachtgever krijgt ze een 10

Sylvia doet niet onder voor haar mannelijke collega’s als het om aanpakken gaat. Met haar kennis en ervaring staat ze haar mannetje. ‘De inspecties op Sylvia’s objecten laten altijd het gewenste resultaat zien. Ook als er een spoedje of calamiteit is op een zuivering. Ze is vaak al onderweg voordat ik kan bellen vertelt Albert Houwaart namens Hoogheemraadschap Rijnland. ‘Ook al wordt ze niet de medewerker van het jaar bij Gom, dan nog krijgt ze van mij de 10.’

‘Wij zijn bijzonder trots dat Sylvia is voorgedragen door onze klant. Tot nu toe kozen wij zelf onze medewerker van het jaar. Na ruim 12 jaar hebben we besloten de genomineerden te laten voordragen door onze opdrachtgevers. Vele medewerkers zijn met enthousiasme voorgedragen tot medewerker van het jaar en daar zijn wij bijzonder content mee’, vertelt Laetitia Simonis, business unit directeur Specialistische Reiniging.