Even ons sectorspecialisme exposeren

Schoonmaken in een museum: het is het specialisme onder de specialismen. Als ergens tactvol werken noodzakelijk is, is het daar wel. Klein foutje en de schade aan een kunstwerk loopt in de duizenden euro’s - of een veelvoud daarvan. Even niet opgelet met de schoonmaakmethode en die bijzondere vloer is z’n oorspronkelijke uitstraling kwijt. Juist de ambiance van een museum, waar mensen heel gericht kijken en schoonmaak onderdeel van de beleving is, vergroot de kleinste missertjes sterk uit. Met Gom Hospitality haalt u een schoonmaakbedrijf in huis dat museumervaring meebrengt, een sectorspecialist eigen.

Die ervaring ziet u meteen terug in onze aanpak. Medewerkers die in een museum aan de slag gaan, krijgen bij ons een aanvullende opleiding. Een opleiding met gebruikmaking van virtual reality: ze ‘zien’ de omgeving waar ze te werk worden gesteld, en kunnen daardoor later in de praktijk op elke situatie anticiperen. Zo’n module ‘Museaal schoonmaken’ is een goed voorbeeld van onze sectorspecialisatie.

Lees meer over VR bij het Van Gogh museum

Flexibel inzetbaar

Jarenlange ervaring herkent u ook aan onze flexibele inzet. U krijgt niet elke dag evenveel bezoekers over de vloer. Onze dienstverlening en inzet moet meebewegen met uw piek- en dalmomenten. We zijn in staat op korte termijn te schakelen als u opeens - door de veranderde weersomstandigheden bijvoorbeeld - meer of minder publiek verwacht. Zo blijven kassa-aanslagen en schoonmaakuitgaven netjes in evenwicht.

Hospitality first

We zijn ook een gastvrij schoonmaakbedrijf. Voor de medewerkers op de werkvloer vinden we een hospitality-opleiding net zo belangrijk als de basisopleiding schoonmaak. Kiest u voor een dagkracht, dan is excelleren in gastvrijheid zelfs eerste vereiste. Zo’n schoonmaker-op-permanente-basis kan de beleving van uw bezoekers optimaliseren. En omdat er altijd iets gebeurt wat u niet verwacht, is schoonmaakinzet die u altijd achter de hand hebt ook efficiënt.

Milieubewust

Bent u ambitieus om uw milieubeleid naar een hoger peil te brengen? Wij doen mee. Met diverse maatregelen en initiatieven helpen we opdrachtgevers zoals u om de milieu-impact te verlagen. Bijvoorbeeld met de afvalscan.

Lees hier meer over de afvalscan