201713apr

Na 39 jaar opnieuw de samenwerking bevestigd!

201713apr

Vorige week heeft de contractondertekening plaatsgevonden van de schoonmaakovereenkomst tussen ’s Heeren Loo (steunpunt Apeldoorn) en Gom ZorgSupport. De start van een nieuw contract met een looptijd van 3 jaren met daarbij de mogelijkheid om twee keer te verlengen met een jaar.

“Onze oudste contractpartner”, aldus Herman Busch (directeur Gom ZorgSupport). “Waar onze rechtsvoorgangers Petersen Kwiek en VSP Schoonmaak onze voorlopers waren. We hebben het hier dan echt over partnership!”.
 
Het huidige contract is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen de verschillende betrokken afdelingen van beide bedrijven. Speerpunten in het nieuwe contract zijn, naast de schoonmaakkwaliteit; beleving, social return & cliëntparticipatie en het realtime klantportaal.
 
Directeur van ’s Heeren Loo, Jan te Loeke: “Een betrouwbare partner met een marktconform tarief is doorslaggevend geweest  in de keuze voor het vervolg van de samenwerking”.  

 
 
Staand van links naar rechts: Jeanine van den Ham, Stefan Majoor, Arjen Hartman, Alie Dwars en Bert van Amstel. Zitten van links naar rechts: Jan te Loeke en Herman Busch