201519mei

Naima Boukhattam verkozen tot Gom-medewerker van het jaar

201519mei

Op maandag 18 mei werd Naima Boukhattam door Gom gehuldigd als beste schoonmaakmedewerker 2015. De 'Beste medewerker van het jaar'-verkiezing is een jaarlijks terugkerende verkiezing onder de ruim 8.000 medewerkers van schoonmaakbedrijf Gom (onderdeel van Facilicom Services Group). Voor het tweede jaar achtereen werd de klanten gevraagd medewerkers van Gom voor te dragen voor deze verkiezing. Gom mocht ruim 195 nominaties ontvangen.

'Naima is vanuit Gom werkzaam bij Summa college in Eindhoven. Op deze locatie staat Naima bekend om haar kennisniveau, ondernemerschap en mensgerichtheid. Ze geeft zelf ook 'schoonmaak'-les op deze praktijkschool. Daarmee brengt ze met veel plezier kennis over aan de leerlingen,' vertelt Aura Groen, voorzitter van de 'Verkiezing medewerker van het jaar en HR directeur van Gom. 'Haar sprankelende persoonlijkheid hebben de opdrachtgever doen besluiten haar voor te dragen. Daar zijn wij natuurlijk bijzonder trots op.'

Vele potentiële kandidaten voor titel

'Het bleek een lastige keuze te zijn om de 'Beste schoonmaakmedewerker 2015' te kiezen. Alle zeven de genomineerden (Zahia Bounjouaa, Ronald de Grauw, Sheila Jansen, Mike Bunink, Mustapha el Kamlichi en Fatih Bayrak) waren potentiële kandidaten voor de felbegeerde titel. Kennisniveau, hostmanship, ondernemerschap en zorgzaamheid waren kwalificaties die op alle kandidaten van toepassing zijn. Het zijn dus uiteindelijk de details geweest die de doorslag hebben gegeven.' Naima zal overigens worden voorgedragen voor de verkiezing schoonmaakmedewerker van het jaar, georganiseerd door Golden Service Awards. Daarmee gaat zij de strijd aan met schoonmaakmedewerkers van collega-schoonmaakbedrijven in Nederland.