2017 9mei

Nermin Raifova is Gom Medewerker van het Jaar!

2017 9mei

Tijdens de jaarlijks terugkerende verkiezing onder de ruim 8.000 medewerkers van schoonmaakbedrijf Gom (onderdeel van Facilicom Group) is Nermim Raifova door Gom verkozen tot beste Medewerker van het jaar. Ook dit jaar werden weer door een kleine 100 klanten Gom-medewerkers voor de titel aangedragen.

‘’Nermin is sinds 31 maart 2014 werkzaam bij onze klant Leaseplan in Breukelen; een van de vijf Occacions Centers van de grootste en meest toonaangevende leasemaatschappij ter wereld. Bij Leaseplan staat Nermin bekend al zeer zelfstandig en klantvriendelijk. Ze maakt haar eigen planningen, draait haar hand niet om voor technische problemen die ze graag oplost en biedt ook graag buiten haar werkzaamheden een helpende hand,’ vertelt Aura Groen, voorzitter van de Verkiezing medewerker van het jaar en HR directeur van Gom. ’Daarmee is Nermin in onze ogen een terechte winnaar.’
 
Gom kent vele potentiële titelkandidaten
‘Het is een lastige keuze gebleken om de beste schoonmaakmedewerker van 2016 te kiezen. Alle zeven genomineerden (Nermin Raifova, Hakim Ayoubi, Angelina Aaldering-Dalsem, Maudy Tijhof, Abdeslam Hannou, Estergom Yilmaz en Javier Cotera Rugarcia) waren potentieel kandidaat voor de felbegeerde titel. Kennisniveau, flexibiliteit en klantgerichtheid waren kwalificaties die op alle kandidaten van toepassing zijn. Het zijn details geweest die uiteindelijk de doorslag hebben gegeven.’ Nermin zal door Gom worden voorgedragen voor de verkiezing schoonmaakmedewerker van het jaar, georganiseerd door Golden Service Awards. Tijdens deze verkiezing zal zij de strijd aangaan met alle schoonmaakmedewerkers van collega-schoonmaakbedrijven in Nederland.