2019 9jan

De Gom Awards zijn van start!

2019 9jan

We zijn weer gestart met de verkiezingen om de Medewerker van het jaar en het Team van het jaar te bepalen. Vanaf dit jaar noemen we het de Gom Awards.

Medewerkers en teams van Gom en Kleentec worden door hun opdrachtgever genomineerd in een landelijke verkiezing. Per business unit komt uit de lijst van genomineerden een winnaar uit de bus. Deze winnaars gaan uiteindelijk strijden voor de felbegeerde titel ‘Medewerker van het Jaar’ en ‘Team van het Jaar’.
 
Ook in 2019 gaan we met z’n allen de beste medewerker en het beste team in het zonnetje zetten; wie worden de Marli Sariman en team Eurojust van 2019?

Wie kan genomineerd worden?

Ieder team of iedere schoonmaakmedewerker die via Gom of Kleentec voor uw organisatie werkt, kan deze titel verdienen. En dat geldt niet alleen voor de medewerkers/teams die het reguliere onderhoud bij u verrichten, maar denk ook aan onze specialisten. Specialisten zoals bijvoorbeeld uw glazenwasser, handyman of food-specialist.
 
De genomineerden is die medewerker of dat team dat laat zien een echte vakspecialist te zijn; waardoor uw organisatie een plek is waar je prettig werkt, je je optimistisch, energiek en welkom voelt.

Hoe te nomineren?

Heeft u een schoonmaakmedewerker en/of een schoonmaakteam, waarvan u vindt dat hij/zij de titel verdient/verdienen? Nomineer dan via de volgende knoppen:
 
Nomineren Medewerker van het jaar
 
Nomineren Team van het jaar
 
Per medewerker en/of team is 1 nominatie per bedrijf/instelling voldoende om mee te dingen naar de titel. Meerdere keren nomineren heeft geen invloed op een overwinning.
 
U kunt uw nominatie tot en met vrijdag 1 februari 2019 indienen.
 
Na nominatie blijven wij u per mail op de hoogte houden gedurende de verkiezingen. Ook kunt u terecht op onze website voor meer informatie.