201827jul

Nieuwsbrief Stralen! - juli 2018

201827jul

Onlangs verscheen weer een nieuwe editie van nieuwsbrief Stralen! In deze digitale nieuwsbrief vindt u nieuws, ontwikkelingen en relevante achtergrondinformatie uit de schoonmaakbranche.

De juli-editie van nieuwsbrief Stralen! bevat onder andere informatie over de hergunning van het contract tussen Gom Hospitality en stichting Airport Retailers Association (ARA), waar Gom Hospitality verantwoordelijk blijft voor de schoonmaak van 90 winkels op Schiphol. Tevens kunt u lezen over de Jongerenakkoord wat is afgesloten tussen WerkgeversServicepunt Rijnmond en Gom, waardoor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt hun kans vergroten op een stageplek of een baan. En ook het partnership tussen Gom Zorg en Daelzicht komt aan bod; na een samenwerking van 20 jaar spreek je niet meer van een klant-leveranciersrelatie, maar dus van partnership.

Lees de online versie

Aanmelden

Met nieuwsbrief Stralen! bieden we opdrachtgevers, relaties en andere geïnteresseerden een bron van kennis en informatie, als verlengstuk van andere media. Abonnees ontvangen 1x per 2 maanden een actuele versie.
 
Wilt u nieuwsbrief Stralen! ook ontvangen? Meld u dan aan via:

 
Inschrijven nieuwsbrief Stralen!