2015 6mei

Nominatie Golden Service Award Innovatie voor samenwerking Westfriesgasthuis, BeagleBoxx en Gom ZorgSupport

2015 6mei

De jury van de Golden Service Awards heeft vandaag bekendgemaakt dat de samenwerking van Westfriesgasthuis, BeagleBoxx en Gom ZorgSupport één van de vijf genomineerden is voor de Golden Service Award Innovatie. De jury vindt dit initiatief erg interessant en is onder de indruk van de cocreatie met de klant. In totaal zijn 25 inzendingen beoordeeld door de onafhankelijke jury.

Door de koppeling van het innovatieve QR Quality systeem van Gom ZorgSupport aan het vernieuwende PIECA (Patiënten Informatie, Entertainment en Communicatie) systeem van BeagleBoxx krijgen de patiënten van het Westfriesgasthuis heel laagdrempelig meer regie over de schoonmaak tijdens hun verblijf in het ziekenhuis. Dit komt de kwaliteitsbeleving en de tevredenheid ten goede. De innovatie die Gom ZorgSupport en BeagleBoxx hebben ontwikkeld, is geïnitieerd door het Westfriesgasthuis.

Deze koppeling stelt de  patiënten in staat om met één druk op de knop via de iPad een melding betreffende de schoonmaak van bijvoorbeeld de kamer of het sanitair door te geven aan Gom ZorgSupport. Gom ZorgSupport krijgt door deze nieuwe toepassing meer signalen binnen en is zo nog beter in staat om de dienstverlening bij te sturen.

Herman Busch, directeur Gom ZorgSupport: "Ik ben vanzelfsprekend erg blij met deze nominatie die onderstreept dat Gom ZorgSupport de samenwerking zoekt met andere partijen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn".

De 5 genomineerden krijgen 21 mei tijdens de Innovatie-bijeenkomst van de Golden Service Awards de gelegenheid hun innovatie te presenteren aan de jury, die daarna beslist wie de winnaar is geworden.