Onderwijsinstellingen aan het woord

Bij verschillende onderwijsinstellingen werkt het gedragsbeïnvloedingsprogramma al. Lees hieronder wat uw (facilitair) collega’s hierover vertellen.

Archipelschool 't Vierschip te Arnemuiden
Onze virtuele schoonmaakster Claire is op bezoek geweest bij ’t Vierschip in Arnemuiden. Samen met Wendy, de vaste schoonhoudmedewerker bij ’t Vierschip, heeft zij de leerlingen van groep 3 en 4 verteld over wat schoonmaken is en hoe de kinderen kunnen helpen bij het schoonhouden van hun basisschool.

>> Animatiefilm Gom brengt basisscholieren belang van schoonmaak bij

Hogeschool Rotterdam
Studenten maken rommel. Ze daarin opvoeden, blijkt een lastige taak. Bij Hogeschool Rotterdam worden op dit moment tien facility hosts ingezet die zowel opruimen als studenten aanspreken op hun gedrag, op een gastvrije manier.

>> Gastvrij schoonmaken bij Hogeschool Rotterdam
>> Filmpje over gastvrije schoonmaak en de facility hosts bij Hogeschool Rotterdam

Summa College Rotterdam
De facilitaire dienst van het Summa College wil met de inzet van een facility host bijdragen aan de beleving van een schone en gastvrije schoolomgeving, waarin iedereen het best uit zichzelf kan halen.

>> Facility host ingezet bij het Summa College in Eindhoven
>> Facility hosts creëren meerwaarde voor je organisatie

ROCvA MBO College Amstelland Amstelveen
Studenten en docenten van MBO College Amstelland denken zelf mee over vervuiling tijdens de ‘experience game’. Met behulp van gamification wordt bewustwording op gang gebracht over de eigen rol in vervuiling en wordt gezamenlijk nagedacht over verbeteringen in leeromgeving en dienstverlening.

Studenten denken zelf mee over vervuiling tijdens ‘The experience game’.

Friesland College Leeuwarden
KIC Zegt…bij Friesland College. Studenten pakken zelf zwerfafval aan op het Friesland College. De kracht van dit project zit in de studenten. Ze gaan zelf in gesprek met de betrokken partijen en komen tot passende en verrassende oplossingen.

>> KIC Zegt...bij Friesland College

Zadkine en Albeda College Rotterdam en Hanzehogeschool Groningen
Facility hosts creëren meerwaarde voor je organisatie. Lees meer over hoe de facility host wordt ingezet bij Zadkine, Albeda College en de Hanzehogeschool Groningen.
>> Facility hosts creëren meerwaarde voor je organisatie