2014 7mrt

Bouwend Nederland wint iPad mini na deelname KTO

2014 7mrt

In Zoetermeer ligt dit prachtige pand van Bouwend Nederland. Mevrouw Spaan, leidinggevende facilitaire zaken, heeft eind 2013 deelgenomen aan het Klant Tevredenheids Onderzoek (KTO) van Gom.

Aangenaam verrast

Gom zendt het KTO elk jaar naar haar klanten, om de tevredenheid van onze dienstverlening te meten. Wat mevrouw Spaan niet wist, is dat zij met haar deelname aan het KTO net als vele anderen kans maakte op een iPad. Tijdens het telefoontje door de rayonmanager van Gom, Anthony Schut, toonde zij zich aangenaam verrast. Zij had de enquête wel ingevuld maar eigenlijk niet gerealiseerd dat er een prijs aan verbonden was.

Positieve feedback

Tijdens de uitreiking, toonde mevrouw Spaan zich tijdens een kop koffie een tevreden klant. Zij prees het team van schoonmaakmedewerkers en met name ook de objectleidster en de rayonleidster die de aansturing doen.

“Op het moment dat je probeert zoveel mogelijk door de ogen van de gebouwgebruiker te kijken en juist daarop je acties baseert, dan stel je de klant op de juiste manier centraal”, was het pleidooi van mevrouw Spaan. Communicatie is daarbij een essentieel onderdeel. Het team krijgt binnenkort een training Hostmanship om daar nog meer invulling aan te kunnen geven. De klant centraal en oog voor je werk zijn twee kernwoorden die na dit aangename bezoek op het netvlies meegingen.

Op de foto van links naar rechts: Ad van Poppel (Gom) de gelukkige prijswinnaar mevrouw Spaan (Bouwend Nederland) en Anthony Schut (Gom)