201811jan

Opdrachtgevers hebben stem in verkiezingen Medewerker en Team van het jaar

201811jan

Wie volgen Nermin Raifova en team Maritiem Vliegkamp de Kooy op als winnaar?
 
Want ja, we zijn weer begonnen; de strijd om de titels Medewerker van het Jaar en Team van het Jaar is gestart. Ook dit jaar bepalen onze opdrachtgevers welke medewerker en/of welk team kans maakt op de titel. De door onze opdrachtgevers genomineerde medewerkers en teams strijden in de eerste ronde om winnaar van de business unit te worden. Deze winnaars zijn de finalisten voor de titels Medewerker of Team van het Jaar.

Wie kan genomineerd worden?

Ieder team of iedere schoonmaakmedewerker die via Gom of Kleentec voor uw organisatie werkt, kan deze titel verdienen. En dat geldt niet alleen voor de medewerkers/teams die het reguliere onderhoud bij u verrichten, maar denk ook aan onze specialisten. Specialisten zoals bijvoorbeeld uw glazenwasser, handyman of food-specialist.
 
De genomineerden zijn klantvriendelijk en collegiale medewerkers die uzelf en uw collega’s, gasten, klanten, patiënten, cliënten, leerlingen of pandbezoekers laten strálen!

Hoe te nomineren

Heeft u een schoonmaakmedewerker en/of een schoonmaakteam, waarvan u vindt dat hij/zij de titel verdient/verdienen? Nomineer dan via de volgende links:

Per medewerker en/of team is 1 nominatie per bedrijf/instelling voldoende om mee te dingen naar de titel. Meerdere keren nomineren heeft geen invloed op een overwinning.
 
U kunt uw nominatie tot en met vrijdag 9 februari indienen.
 
Na nominatie blijven wij u per mail op de hoogte houden gedurende de verkiezingen. Ook kunt u terecht op onze website voor meer informatie.