Schonere openbare ruimten, efficiënter onderhoud, gastvrijere ontvangst

Wilt u de openbare ruimten in uw gebouw of complex perfect schoon hebben? Zoekt u voor uw kantoorgebouw, school, overheids- of appartementengebouw een vaste medewerker die inzetbaar is voor uiteenlopende diensten, zoals onderhoud, schoonmaak en servicetaken? Met Gom Openbare Ruimten schakelt u een veelzijdige dienstverlener in. Eén die ook een huismeester of conciërge kan leveren als vast aanspreekpunt in uw gebouw.

Schoonmaak van openbare ruimten

Een bewoner of bezoeker komt binnen bij de entree. Neemt de lift. En loopt over de galerij naar zijn of haar appartement. Eerste indrukken die het oordeel over het woonplezier van een gebouw of complex sterk kunnen beïnvloeden. Daarom is de schoonmaak van openbare ruimten essentieel voor woningcorporaties, vve’s en vastgoedbeheerders die het belang van huurders voorop stellen. Juist daar kan een eigenaar of beheerder het verschil maken. Met Gom heeft u een schoonmaakbedrijf in huis dat goed begrijpt aan welke vereisten een openbare ruimte moet voldoen.

Lees in de klantcase van woningcorporatie Alwel hoe zij de bewoners betrekken bij het bepalen van de woonkosten:

Klantcase Woningcorporatie Alwel

Voor de reiniging van openbare ruimten zetten we vaste medewerkers in bij elk gebouw of complex. Plezierig, want zo worden onze medewerkers bekende gezichten voor bewoners en gebruikers. Niet zelden zijn ze een aanspreekpunt bij vragen. Dat extra oogje in het zeil, onze signaleringsfunctie, is iets wat veel woningcorporaties, vve’s en vastgoedbeheerders waarderen. Zo zijn we vaak een verlengstuk van de organisatie van de opdrachtgever.

In onderstaande video vertelt woningcorporatie Woonstad Rotterdam hoe onze schoonmaakmedewerkers het verschil maken door de bewoners centraal te stellen.

Schoonmaak van parkeergarages

Gom heeft ook de capaciteit om parkeergarages schoon te maken. Een nette parkeergarage is een uithangbord voor de stad, woningcorporatie of vve’s. Iets waaraan bezoekers - particulier of zakelijk - ook uit het oogpunt van beleving veel waarde hechten. Een schone garage draagt bij aan het gevoel van veiligheid. Met een efficiënte en effectieve aanpak is de eerste indruk bij het uitstappen zonder meer positief. Piek- en dalmomenten worden in kaart gebracht en hier wordt proactief op ingespeeld.

Huismeesters en conciërges

Naast schoonmaak en glasbewassing kunt u bij Gom Openbare Ruimten ook terecht voor aanvullende diensten. Zo kunnen we in uw gebouw ook een vaste medewerker stationeren, die verantwoordelijk is voor de ontvangst bij de entree, het verhelpen van kleine storingen en het verlenen van diensten aan gebouwgebruikers. Vergelijkbaar met de huismeester van vroeger, maar dan met een moderne invulling. Met zo’n allround vakman hebben gebouwgebruikers altijd een contactpersoon bij een storing of reparatie. Onze medewerkers hebben de ervaring om uiteenlopend klein technisch onderhoud voor hun rekening te nemen.

Huismeesters van Gom, uw sleutel tot beheer zonder zorgen

En wilt u meteen een efficiënte oplossing om het groen op uw terrein in conditie te houden? Groenvoorziening is weer een ander specialisme van de veelzijdige dienstverlener die Gom Openbare Ruimten is.