Gom. Laat uw organisatie stralen

Gaat het in schoonmaakcontracten alleen om schoonmaak SLA’s en KPI’s? Of gaat het eigenlijk ergens anders over? Gaat het er juist om dat mensen in uw gebouw zich prettig voelen, veilig en hygiënisch kunnen werken, productief kunnen zijn en zich welkom voelen? Dat schoonmaak een omgeving creëert die bijdraagt aan succes: dát is de kern van schoonmaak.

En dat gaat verder dan alleen een schoon bureau, lokaal of ziekenhuis. Waar het écht om draait, zijn stralende organisaties. Want iedereen wordt blij van schoon: gasten, medewerkers en klanten.
 
Het moet schoon zijn, maar men moet het ook schoon vinden. In de ene sector ligt de focus extra op hygiëne, in de andere ligt de focus extra op schoonbeleving. En soms ligt er juist extra focus op veiligheid. Als allround schoonmaakbedrijf weten we overal het begrip ‘schoon’ de juiste invulling mee te geven, wat de vereisten ook zijn.
 
Daarom verdiepen we ons in de bedrijfscultuur van u als opdrachtgever. Daarom maken we uw visie en bevlogenheid tot de onze, daarom denken we vanuit de behoeften van medewerkers, gasten, bezoekers, patiënten of studenten.
 
Zo zorgen we ervoor dat we uw organisatie laten strálen! Daar kunnen we over praten: we kunnen u nog beter laten zien wat we bedoelen.

Gom. Laat uw organisatie stralen