Over Gom Onderwijs

Schoonmaken van scholen is écht iets anders dan bijvoorbeeld kantoren of ziekenhuizen. Alleen al de piek-dal momenten, bijzondere vakantieperioden en gedrag van gebruikers vragen een aanpak op maat, waarbij rekening gehouden wordt met de bijzonder gebruiksintensiteit. Van peuters in het primaire onderwijs tot studenten op de universiteit: de aanpak is wezenlijk anders. Op dit deel van onze site willen wij u een eerste indruk geven van onze aanpak. Hoe wij onderwijsinstellingen laten strálen!

Basisonderwijs

Gom heeft een maatwerkoplossing voor iedere basisschool. Met ons 1-2-3-Schoon concept haalt u het beste uit uw schoonmaakbudget. U kent uw school, wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring met het schoonmaken van basisscholen. 1-2-3-Schoon bundelt uw kennis en onze ervaring in een voor docenten én leerlingen aansprekende aanpak.

Voortgezet onderwijs

In het middelbaar onderwijs werkt het unieke schoonmaaksysteem van Gom uitermate goed. U bent bij ons verzekerd van een schoon gebouw. Daarnaast ondersteunen wij u graag door mee te denken over onderwerpen die uw interesse hebben. Of het nu gaat over best practices op het gebied van het organiseren van uw inkoopmanagement of de laatste ontwikkelingen in aanbestedingsvormen, bij ons kunt u terecht! Lees meer over de toegevoegde waarde van Gom in het voortgezet onderwijs.

Middelbaar Beroepsonderwijs

Het MBO heeft in Gom een goede partner. Een behoorlijk aantal ROC's zijn klant bij ons en maken gebruik van onze expertise in het schoonhouden van deze dynamische leeromgevingen. Naast goede schoonmaak geven we graag samen met u vorm aan een vruchtbare samenwerking. Voorbeelden zijn projecten om gezamenlijk te 'verduurzamen' of om de samenwerking tussen het bedrijfsleven en de MBO-colleges te versterken. Onze accountmanager voor onderwijs is u daarbij graag van dienst. Lees meer over onze activiteiten in het MBO.

Hoger Beroepsonderwijs

Naast goede uitvoering van de schoonmaak hebben HBO instellingen vaak behoeften aan toegevoegde waarde op tactisch/strategisch niveau in de organisatie. Onze accountmanager Onderwijs bundelt best practices en ervaringen en is u juist op deze gebieden graag van dienst. Deze aanpak werkt: zo is ons concept Gastvrije Schoonmaak,  dat we in co-creatie met de Hogeschool Rotterdam hebben ontwikkeld, inmiddels ook elders inzetbaar. En onze aanpak om met persoonlijke touch (maar wel digitaal) en op regelmatige basis gebouwgebruikers te enquêteren over hun schoonmaakbeleving blijkt een succesvolle methode om de kwaliteitsbeleving bij studenten te monitoren. Geïnteresseerd? Lees verder voor meer inzicht in onze werkwijze.

Universitair onderwijs

Onze klanten in het universitair onderwijs waarderen dat wij naast goede schoonmaak ook toegevoegde waarde bieden op ander vlak: onze accountmanager Onderwijs richt zich op kennisdelen, het uitwisselen van best practices en het projectmatig van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie. Zij is náást het lijnmanagement van Gom gepositioneerd: de lijn zorgt voor de operationele organisatie en is verantwoordelijk voor de basis schoonmaakdienstverlening. De accountmanager kijkt en denkt mee met u in het behalen van uw facilitaire doelstellingen. Geïnteresseerd? Hier vindt u enkele voorbeelden.