Bedrijfscultuur

De cultuur van Gom Schoonhouden is in de organisatie terug te zien binnen vijf kernwaarden: duurzaam, samenwerkend, vernieuwend, resultaatgericht en trots. Hier leest u hoe de gemeenschappelijke waarden van ons bedrijf in de dagelijkse praktijk terug te zien is.

De missie & visie van Gom Schoonhouden

Stralende organisaties zijn die organisaties waar je prettig werkt. Of waar je je, als klant, bezoeker of patient meteen welkom voelt. Het zijn organisaties waar je optimisme voelt, energie en plezier. Stralende organisaties zijn gastvrije organisaties. In onze visie zijn managers en bestuurders ook gastheren. We zien het als onze taak inhoud te geven aan hun gastheerschap. Wij laten organisaties letterlijk en figuurlijk stralen!

Schoon is ons welkomswoord

In elke sector blijven wij ons verdiepen in de specifieke wensen en behoeften van onze klanten en van hun klanten, medewerkers, gasten of patienten. Wij zorgen ervoor dat al die partijen zich welkom voelen. Schoon is een welkomstwoord en Gom staat voor welkom.

Onze mensen laten uw gasten stralen!

Naast vakkennis, efficiency en betrokkenheid is ook hostmanship nodig om bedrijven te laten stralen. Onze medewerkers volgen opleidingen en trainingen aan de Gom Academy zodat zij het talent ontwikkelen om de wensen van medewerkers, gasten, klanten of patiënten te herkennen en hier op in te spelen.

Trots op elkaar

Onze vakmensen zijn zorgzaam en mensgericht, delen hun ervaringen en kennis zijn ondernemend en nemen hun verantwoordelijkheid. We zijn trots op onze medewerkers en onze medewerkers zijn oprecht trots dat ze bij Gom werken en identificeren zich sterk met het familiebedrijf dat Gom nog altijd is.

Er is vertrouwen en respect voor collega's en de werksfeer is open. Succesvol zijn, is het gemeenschappelijk doel - Aura Groen (directeur HR)

Duurzaam op weg naar stralende organisaties

Door aandacht voor onze mensen, opleidingen en duurzaam personeelsbeleid investeren wij in onze medewerkers. Vanzelfsprekend gebruikt Gom schoonmaakmiddelen en -methoden, die het milieu en onze leefomgeving minimaal belasten.

Vijftig jaar innovatief

Gom keek al vooruit in 1966. En dat doen wij nog steeds. Als een van de eerste schoonmaakorganisaties onderkenden we het belang van Het Nieuwe Werken. Het Nieuwe Werken moet hand in hand gaan met het Nieuwe Schoonmaken

Dat hostmanship en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag elkaar versterken, leest u in ons visiedocument Hostmanship en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.