Directieteam

Het schoonmaakbedrijf Gom is in heel Nederland werkzaam met vestigingen in Amsterdam, Breda, Den Haag, Doetinchem, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Rotterdam, Schiphol, Woerden en Zwolle. Adresgegevens vindt u op onze contactpagina

We leggen de verantwoordelijkheden en bevoegdheden zo laag mogelijk in de organisatie. Dat zorgt ook voor korte communicatielijnen: uw contactpersoon kan snel reageren op uw vragen en wensen.

Gom onderdeel van Facilicom Group

Gom is onderdeel van Facilicom Group. Facilicom Group is een Nederlandse onderneming die facilitaire diensten verricht voor bedrijven, organisaties, overheden en instellingen. Facilicom Group is onder meer actief in schoonhouden, beveiliging, bedrijfscatering, personeelsdiensten, bouw en installatie en horecatechniek en levert voor steeds meer opdrachtgevers combinaties van diensten, gebundeld tot één geïntegreerd pakket. Facilicom Group telt ruim 33.000 medewerkers en is actief in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Directieteam

Ons directieteam stelt zich graag aan u voor.

Albert van der Meulen (1966) is algemeen directeur bij Gom

'Het meest gewaardeerde schoonmaakbedrijf van Nederland zijn', is wat Albert van der Meulen drijft. Sinds mei 2015 is Albert van der Meulen algemeen directeur bij Gom.

Met bijna 20 jaar werkervaring bij Tempo-Team heeft hij ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening. De laatste 10 jaar was hij als directielid bij Tempo-Team Group achtereenvolgens operationeel directeur, commercieel directeur en directeur strategie, marketing & innovatie en heeft hij aan de wieg gestaan van tal van vernieuwingen.

Albert heeft bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit gestudeerd, is getrouwd en heeft drie dochters. Zijn hobby's zijn zeilen, skiën, tennis, koken en jazzmuziek.

Patrick Rosengarten (1974) is directeur business control

Sinds maart 2015 is Patrick Rosengarten directeur business control bij Gom. In deze functie is Patrick eindverantwoordelijk voor de financiële sturing en beheersing alsook de informatievoorziening binnen Gom en stuurt hij daarnaast de afdeling Contractbeheer & Facturatie aan.  

Na de HEAO heeft Patrick een Master of Science in Finance & Control en een Executive Master in Finance & Control behaald aan Nyenrode Business Universiteit te Breukelen. De afgelopen zeven jaar is hij in diverse financiële functies werkzaam geweest bij Randstad, de laatste vier jaar in de rol van manager Business Control en onderdeel van de directie in Nederland.

Patrick woont samen in Bilthoven en is vader van een dochter en een zoon.

Bas Niemeijer (1975) is commercieel directeur bij Gom

Vanaf maart 2018 is Bas Niemeijer commercieel directeur bij Gom. Hij combineert deze functie met zijn functie als business unit directeur van Kleentec, marktleider in de schoonmaak voor de foodsector en sinds 2016 onderdeel van Gom.
 
Bas heeft in 2001 Kleentec opgericht, wat in 17 jaar tijd is gegroeid naar ruim 1.300 medewerkers, ruim 140 vooraanstaande klanten in de foodindustrie en is met een omzet van € 55 miljoen marktleider in de foodindustrie.

De ervaring die hij bij Kleentec heeft opgedaan als sectorspecialist wil hij ook inbrengen in zijn rol bij Gom: 'Kennispartner van onze opdrachtgevers worden. Geen schoonmaak verkopen, maar schoonmaakexpertise. Gom wil voor elke sector dé insider worden’.
 
Bas woont in Dalfsen. Heeft een dochter van 7 genaamd Sterre en heeft een vriendin die Inez heet. Zijn hobby’s zijn wine/dine, mountainbiken en obstaclerunning.

Olivier Laméris (1972) is directeur operations bij Gom

Oliver Laméris is sinds 23 april 2018 werkzaam bij Gom als directeur operations en maakt hij deel uit van het directieteam van Gom. Als operationeel directeur is hij eindverantwoordelijk voor de business units Offices, Onderwijs, Zorg, Specialistische Reiniging en Hospitality.

Hiervoor heeft Olivier bij bierbrouwerijen Grolsch, Palm en Bavaria commerciële managementfuncties vervuld. Ook was hij nauw betrokken bij organisatieveranderingen. Olivier: ‘Als organisatie willen we meer inspelen op toekomstige behoeftes en kansen in de markt en ons innovatief vermogen in de markt versterken. Een van mijn aandachtsgebieden wordt het bieden van verdergaande klantgerichtheid. Dat sluit goed aan op mijn eerdere ervaringen.’

Olivier woont in Amersfoort en heeft samen met zijn vrouw Roos 4 kinderen. Naast werk en familie vult hij zijn vrije tijd met sport (tennis, fitness, golf), muziek en koken.