Directieteam

Het schoonmaakbedrijf Gom is in heel Nederland werkzaam met vestigingen in Amsterdam, Breda, Den Haag, Doetinchem, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Rotterdam, Schiphol, Woerden en Zwolle. Adresgegevens vindt u op onze contactpagina

We leggen de verantwoordelijkheden en bevoegdheden zo laag mogelijk in de organisatie. Dat zorgt ook voor korte communicatielijnen: uw contactpersoon kan snel reageren op uw vragen en wensen.

Gom onderdeel van Facilicom Group

Gom is onderdeel van Facilicom Group. Facilicom Group is een Nederlandse onderneming die facilitaire diensten verricht voor bedrijven, organisaties, overheden en instellingen. Facilicom Group is onder meer actief in schoonhouden, beveiliging, bedrijfscatering, personeelsdiensten, bouw en installatie en horecatechniek en levert voor steeds meer opdrachtgevers combinaties van diensten, gebundeld tot één geïntegreerd pakket. Facilicom Group telt ruim 33.000 medewerkers en is actief in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Directieteam

Ons directieteam stelt zich graag aan u voor.

Albert van der Meulen (1966) is algemeen directeur bij Gom

'Het meest gewaardeerde schoonmaakbedrijf van Nederland zijn', is wat Albert van der Meulen drijft. Sinds mei 2015 is Albert van der Meulen algemeen directeur bij Gom.

Met bijna 20 jaar werkervaring bij Tempo-Team heeft hij ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening. De laatste 10 jaar was hij als directielid bij Tempo-Team Group achtereenvolgens operationeel directeur, commercieel directeur en directeur strategie, marketing & innovatie en heeft hij aan de wieg gestaan van tal van vernieuwingen.

Albert heeft bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit gestudeerd, is getrouwd en heeft drie dochters. Zijn hobby's zijn zeilen, skiën, tennis, koken en jazzmuziek.

Aura Groen (1974) is directeur HR bij Gom

Aura Groen is sinds augustus 2012 directeur HR van Gom Schoonhouden en verantwoordelijk voor het gehele personeelsbeleid van de organisatie.

Aura hecht veel waarde aan een gezonde werkomgeving voor de medewerkers: 'de trotse schoonmaakmedewerker mag dan ook vaker gezien worden!'. Dit is onder andere de reden dat Aura in 1999 bewust koos voor het P&O vak. Bij de start van haar carrière bij het toenmalige bedrijf PreNed (nu Trigion) rondde zij in 1990 een vervolgstudie personeelsmanagement af. Later in haar loopbaan deed Aura ook nog een master strategisch HRM.

Ruime ervaring binnen het P&O vakgebied deed Aura op in verschillende management- en adviesfuncties bij organisaties als: Ahold, Zara en Shell. De laatste functie voor haar aanstelling als P&O directeur bij Gom was bij de zusterdivisie Prorest Catering (tegenwoordig Albron).

Aura is geboren en getogen in Groningen. Nu is zij getrouwd en woont in Den Haag, haar hobby's zijn reizen, fotograferen en koken.

Patrick Rosengarten (1974) is directeur Monitoring & Control

Sinds maart 2015 is Patrick Rosengarten directeur Monitoring & Control bij Gom. In deze functie is Patrick eindverantwoordelijk voor de financiële sturing en beheersing alsook de informatievoorziening binnen Gom en stuurt hij daarnaast de afdeling Contractbeheer & Facturatie aan.  

Na de HEAO heeft Patrick een Master of Science in Finance & Control en een Executive Master in Finance & Control behaald aan Nyenrode Business Universiteit te Breukelen. De afgelopen zeven jaar is hij in diverse financiële functies werkzaam geweest bij Randstad, de laatste vier jaar in de rol van manager Business Control en onderdeel van de directie in Nederland.

Patrick woont samen in Bilthoven en is vader van een dochter en een zoon.

Jacqueline Bakker (1969) is commercieel directeur bij Gom

Sinds maart 2016 is Jacqueline Bakker commercieel directeur bij Gom.

Jacqueline heeft sinds 2001 diverse rollen in het facilitaire werkveld vervuld; commerciële directie, management consultancy en interim facility management. Zij was werkzaam bij Capgemini Consulting, Hospitality Group en Sodexo. Eerder in haar carrière heeft zij verschillende posities bekleed in hotelmanagement in Engeland en Nederland.

De pay-off van de organisatie 'Gom. Laat uw organisatie stralen' is haar op het lijf geschreven. Vanuit haar managementrollen in de hotellerie en bij facilitaire organisaties weet zij immers hoe belangrijk de prestaties van een schoonmaakleverancier voor de algemene beleving  in een pand kunnen zijn.

Jacqueline heeft Hotel Management in Leeuwarden gestudeerd en heeft later de Master Facility Management bij het AOG gedaan. Jacqueline woont samen en heeft als hobby's koken en eten met vrienden/familie, hardlopen, circuit-training en golf.