Partners en Certificering

De kwaliteit van Gom

Partners

Voor gebieden die raakvlakken met schoonmaak hebben, werken wij samen met diverse externe partners. Hieronder vindt u een voorbeeld van enkele van deze partners:

Sanitaire voorzieningen - textiel - Initial

In Nederland is Initial al jaren de belangrijkste dienstverlener op het gebied van sanitaire hygiëne, bedrijfskleding, linnengoed, schoonloopmatten en disposables. Het bedrijf is onderdeel van Rentokil Initial plc en dus wereldleider op het gebied van efficiënte, professionele services voor alle soorten bedrijven. 

Meer informatie? Zie www.initial.nl

Sanitaire voorzieningen - papier - Van Houtum

Van Houtum levert al ruim 75 jaar hygiënepapier en innovatieve oplossingen voor een betere toilethygiëne met uitzonderlijke milieuprestaties. Zij zijn koploper op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: in hun bedrijf bepaalt een diepgevoeld respect voor mens en milieu de bedrijfsvoering. Deze visie op MVO wordt in de praktijk gebracht met evenredige aandacht voor People, Planet en Profit. Onder de merknaam Satino Black produceren zij het meest milieuvriendelijke toiletpapier ter wereld.

Meer informatie? Zie www.vanhoutum.nl

Reinigingsmiddelen - Ecover

Al 35 jaar zet Ecover zich in voor de ontwikkeling en productie van efficiënte en ecologische was- en reinigingsmiddelen op basis van plantaardige ingrediënten en mineralen. Vanuit ecologische fabrieken worden hun producten wereldwijd verdeeld in meer dan 39 landen. Duurzaamheid bij Ecover is een eindeloos proces, want wat vandaag wordt gedaan, kan morgen nóg beter.

Ecover is als eerste in Europa een B CORP;  een certified B(enefit) Corporation.  Deze certificering geeft aan dat Ecover voldoet aan zeer strenge criteria op vlak van sociale verantwoordelijkheid, milieu-impact, transparantie en bedrijfsvoering.

Meer informatie? Zie www.ecover.nl.