De specialisten per segment

Gom, schoonmaak, schoonmaken, schoonmaakbedrijf, schoonmaakbedrijven, schoonhouden

Gom de meest klantgerichte schoonmaakorganisatie

Gom wil binnen twee jaar de meest klantgerichte schoonmaakorganisatie zijn. Om dit concreet in te vullen heeft Gom het accountmanagement tot aan het MT verankerd binnen de organisatie. Zij staan voor u klaar om al u vragen te beantwoorden.

Ons accountteam stelt zich graag aan u voor

Perry van Gils (accountdirecteur)

Perry van Gils is accountdirecteur en verantwoordelijk voor het totale accountmanagement.

Perry heeft de afgelopen 7 jaar diverse functies uitgeoefend bij Facilicom Services Group. Zijn laatste functie was commercieel manager binnen de schoonmaakdivisie en eindverantwoordelijk met zijn salesteam om een bijdrage te leveren aan de omzetgroei. Per 1 mei 2014 heeft hij de overstap naar accountdirecteur gemaakt.

Heeft u een vraag voor Perry? U kunt een bericht sturen mail naar Perry van Gils.

Accountmanagement is de regie voeren over alle processen tussen de klant en Gom om een maximale Klanttevredenheid te bereiken - Perry van Gils (accountdirecteur)

Mieke Sprinkhuizen (accountmanager onderwijs)

Mieke Sprinkhuizen is verantwoordelijk voor de onderwijssector met als specialisatie middelbare scholen, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs en universiteiten.

Mieke heeft ruim 10 jaar ervaring in de facilitaire dienstverlening. Zij werkte eerst een aantal jaar bij een regionaal opererend schoonmaakbedrijf, waarna zij vervolgens de overstap maakte naar Gom. Zij deed in de functie als rayonmanager en bedrijfsmanager ruime ervaring op.
 
Heeft u een vraag voor Mieke? Stuur dan een bericht naar msprinkhuizen@gom.nl

De klant tot onze ultieme promotor maken - Mieke Sprinkhuizen (accountmanager onderwijs)

Geoffrey Nouws (accountmanager zorg)

Geoffrey  is verantwoordelijk voor alle strategische accounts in de zorg sector.

Geoffrey heeft ruim 11 jaar ervaring in de branche. Hij begon als calculator bij Facilicom. Na twee jaar maakte hij de overstap naar de commercie van Gom. Eerst in de functie van salesmanager large accounts en de laatste 2,5 jaar als national accountmanager zorg. Vanaf 1 oktober 2016 vervult hij de functie van senior accountmanager.

Heeft u een vraag voor Geoffrey? Stuur dan een bericht naar gnouws@gom.nl

Brenda Westerveld (accountmanager hospitality)

Brenda is als accountmanager verantwoordelijk voor de landelijke accounts binnen het segment hospitality, waaronder hotels en theaters.  
 
Brenda heeft ruim 10 jaar ervaring binnen zustermaatschappij Prorest Catering, waar zij diverse functies heeft vervuld. In de laatste jaren was zij als klantteammanager verantwoordelijk voor Zuid-Nederland. Tevens is Brenda Hostmanship coach.

Heeft u een vraag voor Brenda? U kunt een bericht sturen mail naar Brenda Westerveld.

Als partners samen met de klant nadenken over de toekomst en zo gezamenlijk het beste resultaat behalen - Brenda Westerveld (accountmanager hospitality)