De specialisten per segment

Gom, schoonmaak, schoonmaken, schoonmaakbedrijf, schoonmaakbedrijven, schoonhouden

Gom de meest klantgerichte schoonmaakorganisatie

Gom wil binnen twee jaar de meest klantgerichte schoonmaakorganisatie zijn. Om dit concreet in te vullen heeft Gom het accountmanagement tot aan het MT verankerd binnen de organisatie. Zij staan voor u klaar om al u vragen te beantwoorden.

Ons accountteam stelt zich graag aan u voor

Mieke Sprinkhuizen (accountmanager onderwijs)

Mieke Sprinkhuizen is verantwoordelijk voor de onderwijssector met als specialisatie middelbare scholen, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs en universiteiten.

Mieke heeft ruim 10 jaar ervaring in de facilitaire dienstverlening. Zij werkte eerst een aantal jaar bij een regionaal opererend schoonmaakbedrijf, waarna zij vervolgens de overstap maakte naar Gom. Zij deed in de functie als rayonmanager en bedrijfsmanager ruime ervaring op.
 
Heeft u een vraag voor Mieke? Stuur dan een bericht naar Mieke Sprinkhuizen.

De klant tot onze ultieme promotor maken - Mieke Sprinkhuizen (accountmanager onderwijs)

Geoffrey Nouws (accountmanager zorg)

Geoffrey  is verantwoordelijk voor alle strategische accounts in de zorg sector.

Geoffrey heeft ruim 12 jaar ervaring in de branche. Hij begon als calculator bij Facilicom Services Group. Na twee jaar maakte hij de overstap naar de commercie van Gom. Eerst in de functie van salesmanager large accounts en de laatste 2,5 jaar als national accountmanager zorg. Vanaf 1 oktober 2016 vervult hij de functie van senior accountmanager.

Heeft u een vraag voor Geoffrey? Stuur dan een bericht naar Geoffrey Nouws

Brenda Westerveld (accountmanager hospitality)

Brenda is als accountmanager verantwoordelijk voor de landelijke accounts binnen het segment hospitality, waaronder hotels en theaters.  
 
Brenda heeft ruim 10 jaar ervaring binnen zustermaatschappij Prorest Catering, waar zij diverse functies heeft vervuld. In de laatste jaren was zij als klantteammanager verantwoordelijk voor Zuid-Nederland. Tevens is Brenda Hostmanship coach.

Heeft u een vraag voor Brenda? U kunt een bericht sturen mail naar Brenda Westerveld.

Als partners samen met de klant nadenken over de toekomst en zo gezamenlijk het beste resultaat behalen - Brenda Westerveld (accountmanager hospitality)

Steven van Santen (accountmanager corporate)

Steven is verantwoordelijk voor de strategische accounts binnen het segment corporate zakelijke dienstverlening.

Steven heeft ruim 16 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening bij verschillende opdrachtgevers. Hij heeft jaren in de uitzendbranche als strategisch accountmanager en in diverse leidinggevende posities gewerkt. In februari 2017 heeft hij de overstap gemaakt naar Gom Schoonhouden.

Kernwaarden van Steven zijn het leggen van langdurige relaties, verbindend, sociaal, daadkrachtig en vrolijk.