201520mrt

Pathé en Gom Hospitality: samen bouwen aan een nog hogere belevingskwaliteit

201520mrt

Het AFAS Circustheater, gewaardeerd relatie van Gom Hospitality, bood op 19 maart letterlijk en figuurlijk het decor voor een intensieve workshop en een ontspannen avondprogramma. Meer dan twintig theatermanagers en directieleden van Pathé kwamen samen met de verantwoordelijken van Gom Hospitality om gezamenlijk aan de slag te gaan met aandachts- en verbeterpunten uit een, onder de theatermanagers in 2014 gehouden, survey.

Het doel? Het verhogen van de belevingskwaliteit van de schoonmaak binnen elk theater. Zowel in groepsverband als in kleinere deelgroepen leidde deze workshop tot inhoudelijk sterke discussies, complimenten én kritieke aandachtspunten. Punten die wij meer dan ter harte hebben genomen en om gaan zetten in daden.  

Na de workshop startte het informelere avondprogramma. Tijdens een diner in het theaterrestaurant is er dankbaar gebruik gemaakt om in een ontspannen omgeving verder te praten. De musical Billy Elliot zorgde vervolgens voor zeer positieve geluiden en na een afsluitende borrel gingen de gasten, gezien de reacties, met een positief gevoel het theater uit.

Een geslaagde middag en avond
Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde middag en avond waar wij met veel nieuwe ideeën, initiatieven en energie verder aan de slag gaan voor een nog stralender Pathé. Initiatieven die vast en zeker gaan leiden tot een nog hogere belevingskwaliteit van de schoonmaak binnen Pathé. Het survey in 2015 gaat het bewijzen!