2014 3sep

Royal IHC breidt contract Gom verder uit

2014 3sep

Royal IHC en Gom Schoonhouden hebben hun bestaande schoonmaak- en glasbewassingsovereenkomst verder uitgebreid. Gom Schoonhouden, onderdeel van Facilicom Services Group, werd na een zorgvuldige aanbesteding op basis van het Best Value Procurement principe door de wereldwijde marktleider voor efficiënte bagger- en mijnbouwschepen twee percelen toevertrouwd.

De overeenkomst beslaat zes locaties van IHC. Nationaal accountmanager van Gom, Paul Tuerlings, is erg trots op de gunning. "IHC heeft na een grondige voorbereiding bewust gekozen voor het inkoopproces via Best Value Procurement, waarin gekozen wordt voor de beste leverancier die de hoogste toegevoegde waarde kan leveren tegen de beste prijs. In de bijbehorende pre-awardfase is vervolgens dieper ingezoomd op de kwaliteitsplannen, risicobeheersings- en risicomanagementplannen. IHC heeft voor deze aanbesteding een 6-koppig projectteam samengesteld onder leiding van Jacobus Verheul (projectleider en ?begeleider). Het projectteam van Gom bestond voor dit traject uit zowel operationele als commerciële collega's, waardoor we de wensen van IHC goed in kaart konden brengen".

"De samenwerking tussen ons is altijd open en direct geweest", vervolgt Tuerlings. "We kijken dan ook uit naar het vernieuwde partnerschap." Het omvangrijke contract kent een looptijd van 3 jaar, met een mogelijkheid tot verlenging.