De werkdruk in de zorg verlagen?

Laten we het Samen doen!

Zorgmedewerkers die ‘gewoon’ weer tijd hebben voor hun dagelijkse werk. Cliënten en bewoners die kunnen rekenen op aandacht-zonder-klokkijken. Zorginstellingen die letterlijk ontzorgd worden in de problematiek van de personeelswerving. Klinkt dat te mooi om waar te zijn in het Nederland van vandaag de dag?

Niet voor Gom Zorg. Met ‘Samen’ bieden we een totaaloplossing om de hoge werkdruk door personeelstekorten in care te verlichten. Dat doen we door de niet-zorggerelateerde zaken uit handen te nemen, met inzet van alle expertise die er voorhanden is. Zodat uw medewerkers zich weer kunnen concentreren op het werk waar zij goed in zijn.

Lees hier waarom Haagse Wijk- en Woonzorg kiest voor ‘Samen’

Resultaten pilot

Acht maanden na de start van de pilot bij Haagse Wijk- en Woonzorg, hebben we de balans opgemaakt. Over deze resultaten kunt u lezen in het artikel:

Eerste pilottraject ‘Samen’ van Gom Zorg verloopt succesvol

Drievoudige dienstverlening

Met Samen ondersteunen wij uw organisatie op drie terreinen: welzijn, facilitair en techniek.

  • Op het terrein van welzijn staan medewerkers klaar, die grote affiniteit met de zorg hebben, om bij te dragen aan de dagelijkse verzorging van cliënten: dat kan een huiskamerondersteuner of zorgondersteuner zijn.
  • Ook meer facilitaire zaken pakken we op, met facility hosts die voor gastheer of -vrouw spelen, de telefoon aannamen en koffie of thee rondbrengen.
  • En daarnaast bieden we technische ondersteuning. Bijvoorbeeld met een handyman die eenvoudige klusjes kan regelen.

Stuk voor stuk terreinen trouwens waarop we op deelgebieden al jaren al actief zijn, bij veel van uw collega-instellingen in care.

Maatwerk voor uw situatie

Samen biedt geen vastomlijnd programma. Elke zorginstelling is anders. Elke wens is anders. Daarom gaan we graag in gesprek met u over de ideale invulling voor uw situatie. Laten we dat binnenkort eens Samen doen.

De medewerkers van Gom Zorg ‘ontzorgen’ de zorg door extra dienstverlening, zoals afhalen en opmaken van de bedden, inhangen van dienstkleding, wasgoedrondes en gordijnenwisselingen, waardoor de zorgmedewerkers meer tijd hebben en houden voor de cliënt.
Lolke Bierma - hoofd facilitaire services Heliomare

_______________________________________________________________

Samen besparen op de kosten?

Wat kan een zorginstelling besparen door het werk van een ‘eigen’ medewerker deels te laten overnemen door een medewerker van Gom Zorg? Vraag hieronder de factsheet aan met voorbeeldcalculatie, die een goed inzicht geeft in de bespaarpotentie van Samen.

 

Ik ga ermee akkoord dat Gom mijn persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Je kunt jezelf op elk moment afmelden voor onze communicatie. Voor meer informatie raadpleeg onze privacy statement.