De werkdruk in de zorg verlagen?

Laten we het Samen doen!

Zorgmedewerkers die ‘gewoon’ weer tijd hebben voor hun dagelijkse werk. Cliënten en bewoners die kunnen rekenen op aandacht-zonder-klokkijken. Zorginstellingen die letterlijk ontzorgd worden in de problematiek van de personeelswerving. Klinkt dat te mooi om waar te zijn in het Nederland van vandaag de dag?

Niet voor Gom Zorg. Met ‘Samen’ bieden we een totaaloplossing om de hoge werkdruk door personeelstekorten in care te verlichten. Dat doen we door de niet-zorggerelateerde zaken uit handen te nemen, met inzet van alle expertise die er voorhanden is. Zodat uw medewerkers zich weer kunnen concentreren op het werk waar zij goed in zijn.

Drievoudige dienstverlening

Met Samen ondersteunen wij uw organisatie op drie terreinen: welzijn, facilitair en techniek.

  • Op het terrein van welzijn staan medewerkers klaar, die grote affiniteit met de zorg hebben, om bij te dragen aan de dagelijkse verzorging van cliënten: dat kan een huiskamerondersteuner of zorgondersteuner zijn.
  • Ook meer facilitaire zaken pakken we op, met facility hosts die voor gastheer of -vrouw spelen, de telefoon aannamen en koffie of thee rondbrengen.
  • En daarnaast bieden we technische ondersteuning. Bijvoorbeeld met een handyman die eenvoudige klusjes kan regelen.

Stuk voor stuk terreinen trouwens waarop we op deelgebieden al jaren al actief zijn, bij veel van uw collega-instellingen in care.

Maatwerk voor uw situatie

Samen biedt geen vastomlijnd programma. Elke zorginstelling is anders. Elke wens is anders. Daarom gaan we graag in gesprek met u over de ideale invulling voor uw situatie. Laten we dat binnenkort eens Samen doen.

De medewerkers van Gom Zorg ‘ontzorgen’ de zorg door extra dienstverlening, zoals afhalen en opmaken van de bedden, inhangen van dienstkleding, wasgoedrondes en gordijnenwisselingen, waardoor de zorgmedewerkers meer tijd hebben en houden voor de cliënt.
Lolke Bierma - hoofd facilitaire services Heliomare