201430apr

Schoonmaakdiva Gom geeft schoonmaaktips op Facebook

201430apr

In 2008 werd Gom medewerkster Anita Mulder uitgeroepen tot dé Schoonmaakdiva van Nederland. Vanaf aankomende vrijdag geeft zij wekelijks, exclusief op de Facebookpagina van Gom, schoonmaaktips in de breedste zin van het woord.

Dé Schoonmaakdiva van Nederland

Anita zit ondertussen al bijna 30 jaar in het schoonmaakvak en doet dit nog steeds iedere dag met alle plezier. Ze begon met schoonmaak in de avonduren en werkt nu als rayonleidster bij Gom.

In 2008 nam Anita deel aan de verkiezing in het RTL4 televisieprogramma 'De Schoonmaakdiva van Nederland'. Uit de in totaal 200 inschrijvingen, werden er 10 gekozen, die als deelnemer mee mochten doen aan het televisieprogramma. Anita was er daar één van. In het televisieprogramma werden de schoonmaakdiva's getest op onder andere: strijken, ramenlappen, schoonmaakkennis en bedden opmaken. Iedere week vielen er diva's af. Uiteindelijk won Anita de grote finale, waarbij haar schoonmaakervaring én de kennis over het schoonmaakvak, de doorslag gaf voor de jury.

Wekelijks schoonmaaktips op Facebook

Anita weet als geen ander hoe je goed schoonmaakt. Like de Facebookpagina van Gom Schoonhouden en krijg iedere vrijdag de beste schoonmaaktips van dé Schoonmaakdiva van Nederland.