201629sep

Schoonmaaktoppers naar halve finale Schoonmaker van het Jaar

201629sep

Uit een zeer groot aantal aanmeldingen heeft de jury van de Golden Service Awards 10 halve finalisten voor België en 10 halve finalisten voor Nederland gekozen. Wij zijn er trots op in beide landen vertegenwoordigd te zijn met een halve finalist. Vanuit Gom Schoonhouden in België is dit Natascha van Gemert. Andy van Zundert hoopt de award in Nederland over te kunnen nemen van Naima Boukhattam, die vorige jaar won.

Natascha is ruim 20 jaar werkzaam als schoonmaakster in België. Ze is gedreven, denkt proactief mee en zoekt samen met haar collega’s naar oplossingen. Haar werk is altijd in orde. De klant is dan ook zeer tevreden over haar. Ze blijft altijd positief en helpt collega’s die veel werk hebben. Bovendien is ze eerlijk en durft feedback te geven, op een goede manier.

Andy is werkzaam bij Gom Specialistische Reiniging – Openbare ruimten. Op alle locaties waar Andy actief is, staat hij bekend als zeer klantvriendelijk, betrokken en kwaliteitsgericht. Zowel de opdrachtgevers als de pandbewoners zijn erg tevreden over zijn inzet. Dit bleek ook uit de aanwezigheid van een bewoner tijdens het jurybezoek van de verkiezing voor Gom-medewerker van het jaar 2016, die Andy heeft gewonnen.

De jury van de Golden Service Award heeft de halve finalisten gekozen op basis van criteria als inzet, betrokkenheid, actief op de werkvloer en relatie en communicatie met de opdrachtgever, leidinggevende en eigen team. De komende tijd bezoeken zij de kandidaten en komen uiteindelijk tot een selectie van 5 per land. Op 1 december wordt de Schoonmaker van het Jaar bekend gemaakt.

Wij zijn trots op onze schoonmaaktoppers!