Scoort uw bedrijf al een nul?

‘Zero waste management’ is de toekomst voor het bedrijfsleven. Maar hoe werkt u effectief toe naar de reductie van restafval, de afvalstroom waarvoor recycling geen oplossing biedt? Gom geeft het antwoord: met de Afvalscan. Het is een innovatieve tool die precies in kaart brengt wat uw organisatie nu aan afval produceert en hoe het wordt verwerkt.

Aan de hand van die inventarisatie en een benchmark met gelijksoortige bedrijven krijgt u een praktisch advies. De afvalscan is ontwikkeld in nauwe samenwerking met afvalverwerker Milieu Service Nederland.

De scan is voor een aantrekkelijk tarief beschikbaar voor elk bedrijf en iedere organisatie. U hoeft geen opdrachtgever te zijn van Gom of van Milieu Service Nederland. Ook bent u niet verplicht van afvalverwerker te switchen. Dat maakt het tot een heel vrijblijvende scan die ook voor uw bedrijf interessant is. Als u tenminste óók naar de nul streeft.

Wilt u weten hoe we te werk gaan bij een Gom Afvalscan? Bekijk dan alvast de animatie hieronder.

Natuurlijk begrijpen we dat u wellicht eerst wilt zien hoe een dergelijk rapport van de Gom Afvalscan eruit ziet. Dat kan, we hebben een geanonimiseerd rapport beschikbaar voor u. U ontvangt na de afvalscan bij u op locatie een vergelijkbaar rapport, volledig gebaseerd op uw situatie. 

Ontvang een voorbeeld Afvalscan