De voordelen van kennis van uw sector

Schoonmaak is voor elke sector weer anders. Is het dan niet logischer dat een schoonmaakbedrijf flexibel kan inspelen op de wensen en behoeften per sector? Daarom is Gom overgestapt naar een meer gespecialiseerde dienstverlening. Omdat er binnen een sectorspecifieke aanpak maximale ruimte is om onze werkzaamheden exact op uw wensen af te stemmen. Wat verwacht u van een schoonmaakbedrijf? Hoe kunnen we aan die verwachtingen voldoen? En hoe richten we onze eigen organisatie daarop in?

Een echte insider per sector

Sectorgericht schoonmaken creëert de mogelijkheden om werkwijzen en methoden exact af te stemmen op wensen en behoeften. En om de accenten te leggen daar waar ze ook horen. Bijvoorbeeld bij voedselveiligheid en een minimale downtime van productiefaciliteiten in de foodsector. Bij hygiëneprotocollen en verblijfsbeleving in de zorg. Of hospitality in kantoren. Daarmee beschikken we over een specifieke aanpak voor onze sectoren:

Nieuwe initiatieven ontplooien

Binnen onze sectorspecifieke benadering zijn we ook in staat om gericht nieuwe proposities en concepten te ontwikkelen. Een goed voorbeeld is Fleur in de zorg, dat inspeelt op de mogelijkheden die er zijn nu mensen langer thuis blijven wonen. Of Magnifique, een concept dat schoonmaak naar een vijfsterrenniveau tilt in die omgevingen waar beleving essentieel is. En Directschoon, waarmee mkb-ondernemers zelf hun schoonmaak helemaal online kunnen regelen. 

Organisatie optimaliseren

Effectief ‘sector dedicated schoonmaken’ kan alleen door ook je organisatie te stroomlijnen. Per sector werken we daarom met gespecialiseerde medewerkers voor commercie, operatie en stafdiensten. Medewerkers die nauw met elkaar samenwerken en de invulling per sector continu optimaliseren.

Graag laten wij u kennis maken met onze accountmanagers per sector.