2016 8feb

SEIN tevreden, contractverlenging voor Gom ZorgSupport

2016 8feb

Eind januari heeft Jean Willem Barzilay, voorzitter Raad van Bestuur van SEIN het contract ondertekend, waardoor de samenwerking met Gom ZorgSupport is verlengd. SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland) biedt gespecialiseerde diagnostiek en behandeling van epilepsie op alle denkbare niveaus; van (poli)klinische zorg tot en met epilepsie woonzorg.

Reeds sinds 2010 is Gom ZorgSupport verantwoordelijk voor de schoonmaak bij SEIN op de locaties in Heemstede, Zwolle en Cruquius. De schoonmaak van wooneenheden, kortverblijflocaties, klinieken en kantoren is onderdeel van het nieuw resultaatgerichte contract. Naast het reguliere schoonmaakwerk vallen ook de glasbewassing en additionele diensten onder het contract. Een enthousiast team van 15 medewerkers, waarvan de meerderheid al sinds de start in 2010 op de SEIN locaties werkt, zorgt dagelijks voor frisse en schone panden.

Jean Willem Barzilay, voorzitter RvB SEIN (l) en Herman Busch, directeur Gom ZorgSupport (r) bezegelen de samenwerking met een ferme handdruk

Er is door SEIN gekozen voor verlenging van het contract vanwege de prettige samenwerking en natuurlijk vanwege grote tevredenheid voor wat betreft de uitvoering van het schoonmaakwerk. De opstelling van het nu resultaatgerichte contract is het resultaat van intensief samenspel tussen SEIN, Atir en Gom ZorgSupport.

Herman Busch, directeur Gom ZorgSupport is bijzonder tevreden met de contractverlenging: "Hieruit spreekt erkenning voor de kwaliteit die onze mensen dagelijks op een gastvrije wijze leveren."