Specialistische reiniging: puur specialisme

In veel gevallen is schoonmaken écht specialistenwerk. Bijvoorbeeld om die kostbare vloer in perfecte conditie te houden, graffiti van uw muur te verwijderen of een grootkeuken schoon te maken. Goed om te weten dat specialistische reiniging bij Gom in vertrouwde handen is. In de handen van Gom Specialistische Reiniging, een van onze zes zelfstandige business unit. Zodra schoonmaak extra expertise vereist, zijn we inzetbaar.

Of mensen nu ergens komen om te werken, te winkelen, te leren of te recreëren: we hebben het meer naar onze zin als het daar schoon, heel en netjes is. Past of kan dat niet met het reguliere schoonmaakprogramma? Dan doet u een beroep op Gom Specialistische Reiniging. Binnen één en dezelfde business unit bundelen we alle kennis en ervaring die vereist is voor ook maar het meest specifieke schoonmaakwerk.
 
Uitgevoerd door medewerkers die ervoor zijn opgeleid en voor wie het schoonmaken van een vloer of het reinigen van een plafond ook dagelijks werk is. Met materialen en middelen die aansluiten bij een professionele werkwijze.

Vooral dat specialisme maakt dat de aanpak van Gom ook effectief is. Dat maakt ook dat uw investeringen in specialistische reiniging rendement opleveren. En dat levert uiteindelijk die omgeving op waar het u uiteindelijk om te doen is.

De specialismen van Gom Specialistische Reiniging

Glas- en gevelreiniging
Vloeronderhoud
Dieptereiniging
Interieur
Industrie
Openbare Ruimten
Solar Cleaning
CMR