Aanvullende diensten

Wand- en plafondreiniging

Onze medewerkers hebben ervaring met alle wand- en plafondmaterialen en weten precies wat nodig is om deze te reinigen. Daarnaast reinigen ze lichtarmaturen en ventilatieroosters en zorgen desgewenst voor de vervanging van onderdelen zoals lampen en starters.
U kunt bij ons terecht voor:

 • Reinigen van akoestische plafondmaterialen
 • Nat reinigen van harde en gesloten wand- en plafondafwerkingen
 • Reinigen van lichtarmaturen
 • Reinigen van ventilatieroosters

Wij denken altijd met u mee over de planning van de reinigingsactiviteiten zodat uw medewerkers zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden. Ook geven wij advies over hoe u zelf het beste uw plafonds en wanden schoon kunt houden, welke methodes daarvoor zijn en welke kosten dit met zich meebrengt.

Industriële reiniging

Bij alle industriële activiteiten is vervuiling ongewenst. Machines kunnen defect raken of minder goed werken als vuil zich ophoopt.  Onze medewerkers plannen hun werkzaamheden zo, dat u er zo min mogelijk last van ondervindt.  Wat ze allemaal kunnen?

 • schoonmaken van leidingen;
 • spanten en magazijnstellingen;
 • grondig reinigen van silo's;
 • schoonmaken van draaibanken;
 • compleet reinigen van lakcabines
 • schoonmaken en desinfecteren van koelcellen;
 • in- en uitwendig reinigen van bak- en droogovens, robots en productiemachines, inclusief demontage en montage. 

Luchtkanaalreiniging

Verontreinigde ventilatiesystemen en luchtkanalen resulteren in een slechte luchtkwaliteit. Met alle nadelen van dien: een ongezond binnenklimaat, met daarmee risico van toenemend ziekteverzuim.

Specialistische Reiniging is de expert in periodiek onderhoud van alle soorten ventilatiesystemen. Specifiek voor uw pand stellen we samen met u een onderhoudsadvies op. Wij melden altijd van tevoren wanneer we de reiniging uitvoeren en wie er komt. Zo garanderen wij dat ons gekwalificeerde personeel u met de juiste middelen van dienst kan zijn en uw bedrijfsproces zo min mogelijk verstoort.

Computerreiniging

Een schone computer en werkplek is de afgelopen steeds belangrijker geworden, zeker bij flexplekken.

Gom reinigt hardware in alle soorten en maten. Van toetsenborden en muizen tot computers, kopieermachines en telefoons.

Wij werken grondig en snel en gaan zorgvuldig met uw kostbare en kwetsbare apparatuur om. Met minimaal oponthoud is dit een kleine investering met een maximaal effect. Naast de reinigingswerkzaamheden kunnen wij ook adviseren hoe uw eigen medewerkers hun steentje kunnen bijdragen.

Legionellapreventie

Het drinkwater in Nederland voldoet aan zware normen en veiligheidseisen. De hiervoor geldende normen zijn onder andere vastgesteld in het actuele drinkwaterbesluit van 2011, de waterwerkbladen en de NEN 1006. Hierin staat, simpel vertaald, dat het drinkwater geen micro-organismen met een dusdanige hoeveelheid mag bevatten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en dus legionella kan veroorzaken.

Wat wij voor u doen op gebied van legionellapreventie leest u hier.


Terug naar het overzicht specialistische werkzaamheden