1-2-3-Schoon voor basisscholen

Haal het beste uit uw basisschool schoonmaakbudget

De schoonmaakkwaliteit op basisscholen is sinds jaar en dag onderwerp van gesprek. Het is moeilijk om een basisschool schoon te houden. Steevast wordt aangehaald dat de vergoeding vanuit de overheid ontoereikend is. Gom kent de specifieke uitdagingen die hierbij horen en helpen u graag. Met 50 jaar ervaring in het schoonmaken van basisscholen, heeft Gom een concept ontwikkeld dat het beste resultaat haalt uit uw schoonmaakbudget: 1-2-3-Schoon.
 
Het 1-2-3-Schoon concept bestaat uit drie onderdelen

  1. Gom maakt in overleg met u een transparante maatwerkcalculatie, helder afgezet tegen het genormeerd aantal leerlingen van uw school en de geldende vergoedingen vanuit de overheid (lumpsum).
  2. Gom geeft de gemaakte afspraken overzichtelijk weer op een 1-2-3-Schoonkaart die in de klas wordt opgehangen. Hierop staat wie, wat, waar en wanneer doet. Zo kunnen u en uw collega’s zien welke schoonmaakwerkzaamheden Gom verzorgt en wat van uzelf wordt verwacht.
  3. Samen controleren en evalueren we periodiek de voortgang van de schoonmaakactiviteiten en blijven daarbij werken aan het optimaliseren van onze dienstverlening.

Een schoon toilet? Dat doen we samen!

Toiletten zijn cruciaal in het schoonmaakonderhoud van een school. Uit onderzoek blijkt dat het hier met de hygiëne vaak niet best is gesteld. Wil een school schoon overkomen, dan is meer nodig dan goed schoonmaken. Gom besteedt hier extra aandacht aan. Lees hier hoe.

Claire

Maak kennis met Claire, onze virtuele schoonmaakmedewerker op basisscholen. Claire leert kinderen waarom het belangrijk is dat de school schoon is en hoe zij hierbij kunnen helpen.
 
Voor meer informatie over 1-2-3-Schoon en Claire kunt u contact opnemen met Barry van de Velde.