Het Nieuwe Schoonmaken bij Gom

Het Nieuwe Werken en Het Nieuwe Schoonmaken

Het Nieuwe Werken (HNW) is een werkconcept, waarbij tijd- en plaats onafhankelijk werken centraal staat. Inmiddels is het een gevestigd begrip, waarvan duidelijk is dat het verder gaat dan thuiswerken en flexplekken. Dat het méér is dan alleen reductie van vierkante meters kantoor. En dit werkconcept vraagt ook om een heel andere benadering van schoonmaak. Zo anders dat wij gerust kunnen spreken over Het Nieuwe Schoonmaken.

Wat betekent Het Nieuwe Werken voor de facilitaire dienstverlening?


Wij spreken bij Gom over Het Nieuwe Schoonmaken - Marco Konter (manager marketing en salessupport)

Het ING Economisch bureau heeft in oktober 2011 een sectorvisie uitgebracht over de uitdagingen en kansen voor de facilitair dienstverlener. Tot 40% minder gebruikte kantoorruimte, verruiming van openingstijden, andere bezettingsgraden, kortom: het ruimtegebruik verandert en de driehoek ICT, HR én Facilitair Management zijn onmisbaar voor een geslaagde invoering.
Wilt u de sectorvisie lezen: De sectorvisie van ING over HNW.

De aanpak van Gom bij HNW

Net als HNW is ons concept maatwerk. Niet elke opdrachtgever heeft dezelfde vorm van Het Nieuwe Werken en daar passen wij onze aanpak op aan. Al in 2010 presenteerden wij op ons symposium onze visie, samen met experts uit het werkveld van inkoop en ervaringsdeskundige opdrachtgevers. Sindsdien wordt Gom vaak beschouwd als opinieleider als het gaat om schoonmaak en HNW.

Inmiddels vindt er binnen HNW nog steeds een doorontwikkeling plaats en ook onze visie is doorontwikkeld en met praktijkervaringen verbeterd. Hoe? Die vraag krijgen wij van steeds meer bedrijven en instellingen die op HNW overgaan. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Wij delen onze kennis graag met u, en vullen uw ervaringen en inzichten aan vanuit onze rol als facilitair dienstverlener. Bekijk ook deze interessante links: