Segment specifieke aanpak Gom Schoonhouden

Gom, schoonmaak, schoonmaken, schoonmaakbedrijf, schoonmaakbedrijven, schoonhouden

Gom is het schoonmaakbedrijf met een unieke aanpak

Wij zien dat de tijdsgeest verandert en daarmee de klantbehoeften. In elke branche blijven we ons verdiepen in de specifieke wensen en behoeften van onze klanten en hun klanten, medewerkers, gasten of patiënten. Daarom werken wij vanuit een segmentspecifieke aanpak.

Wij denken met u mee - verdiepen ons in uw branche

Gom Schoonhouden is schoonmaakspecialist in de volgende segmenten:

Kantoren: Al jaren zorgen wij voor vele schone werkomgevingen bij zakelijk Nederland. Hierdoor kunnen zij zich richten op hun core business.

Gezondheidszorg: Naast specialistische schoonmaakdienstverlening in de zorg biedt Gom voedingsgerelateerde, facilitaire en zorgondersteunende taken uit. Op deze manier kan verpleging en verzorging zich richten op haar kerntaak: zorg. 

Hospitality: Het onbezorgd laten genieten van uw gasten, dat is voor Gom het ultieme doel. Dat kan alleen als het schoon is. Een toonaangevende bioscoopketen en verschillende bungalowparken kiezen inmiddels voor Gom Hospitality. 

Retail: Uw winkelende klant moet zich welkom voelen in uw winkelpand. Met onze jarenlange ervaring in deze branche zorgt Gom Retail daarvoor. 

Voedingsmiddelenindustrie: Gom Food weet als geen ander dat in deze branche productintegriteit van groot belang is. Met dienstverlening op maat garanderen wij de beste kwaliteit. 

Onderwijs: We staan bekend om het vakkundig en efficiënt reinigen van kinderdagverblijven, basisscholen en instellingen in het voortgezet, hoger en universitair onderwijs. Wij zijn pas tevreden als uw leerlingen en docenten een stralende omgeving hebben.

Overheid: Gom is al vele jaren op tal van terreinen een grote leverancier van de overheid en overheidsinstellingen. Bij deze samenwerking staan betrouwbaarheid, flexibiliteit en een dienstverlenende instelling centraal.  

Naast bovengenoemde segmenten heeft Gom ook een specialistische tak; Gom Specialistische Reiniging. Zij ondersteunen Gom met hun vakkennis binnen de verschillende segmenten. U kunt hierbij denken aan glasbewassing, vloeronderhoud, dieptereiniging sanitair et cetera. 

Verschillende accountmanagers worden op deze specifieke segmenten gezet om u optimaal van dienst te zijn. De accountmanagers zijn specialisten in de specifieke segmenten. Dit zorgt voor een betere aansluiting bij uw wensen. Tevens biedt deze aanpak een nog betere communicatie, waardoor het mogelijk is om kennis en ervaringen met u te delen.